- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
16 kişilik recep .ss
Seni çıkartsak daha güzel olmaz mı
16 kişilik recep .ss
ay zaten sen beni finale koymazsın .ssSeni çıkartsak daha güzel olmaz mı
ay zaten sen beni finale koymazsın .ss
zaten en düşüğü verdin geçen hafta daha da bişi olmz bana.ssBu hafta vereceğim puanı görünce kalp krizi geçircen
Hadi inşallah.Bu hafta vereceğim puanı görünce kalp krizi geçircen
Kötülere koydum bu hafta çok farklı oylama yaptım özelikle @harunn60 çiğdem ve emreye sürpriz yaptım))İkili elemeler bitince bir rahatlık çöktü sanırım yarışmacılara. Yani haftayı domine edecek bir şarkı yok gibi birinciyi kestirmek güç bu hafta.
Yalın'ı nereye koyarsın sıralamanda bu hafta
Beğenmene sevindim beyazsoy. Gerçekten Katy'nin güzel şarkıları var.Kötülere koydum bu hafta çok farklı oylama yaptım özelikle @harunn60 çiğdem ve emreye sürpriz yaptım))
Bu hafta çoğunluk kötü olunca şebnem ferah ve sana en yüksek puanımi verdinBeğenmene sevindim beyazsoy. Gerçekten Katy'nin güzel şarkıları var.
Beren'in oyunculuğu eleştirmek senin ne haddine melun.şaka yapıyorsan @Çiğdem- le evlendiririm seni
daha kösemi izleyip beroşun oyunculuğunu eleştirmeden gitmem bir yere
Sağol umarım diğer arkadaşlarda beğenir.Bu hafta çoğunluk kötü olunca şebnem ferah ve sana en yüksek puanımi verdin
süprizlere bayılırım benKötülere koydum bu hafta çok farklı oylama yaptım özelikle @harunn60 çiğdem ve emreye sürpriz yaptım))
Sen de 1 hafta iyi 1 hafta kötü veriyorsun istikrarı sağlayamadık bir türlü.Kötülere koydum bu hafta çok farklı oylama yaptım özelikle @harunn60 çiğdem ve emreye sürpriz yaptım))
Yalini severim ama pek sevmedim şarkıyıSen de 1 hafta iyi 1 hafta kötü veriyorsun istikrarı sağlayamadık bir türlü.
Ortalamanin bir üstü diyeyim o kadar)))süprizlere bayılırım ben
sen mustinin eski şarkılarına 90 lı yıllara daha yatkın birisin bu şarkıya iyi puan senden bekliyordum açıkcası 🙂🙂🙂
Bu hafta kötü şarkılar gelmiş
kötü olmasında ayoll gerisi ne olursa olsunOrtalamanin bir üstü diyeyim o kadar)))
Uzun zaman sonra kötü buldumRiri'yı nasıl buldun.