Şarkın nedir modum.
Sen seviyorsundur bence aşk hikayemizi anlatıyor
Şarkın nedir modum.
Dinlemem lazım hatırlayamadım. Yarın bakacağım şarkılara.
Sen seviyorsundur bence aşk hikayemizi anlatıyor
Benim şarkımın bir özelliği olmalı senin için ama şimdi dinlemelisinDinlemem lazım hatırlayamadım. Yarın bakacağım şarkılara.
Telefondaym canım benim.Benim şarkımın bir özelliği olmalı senin için ama şimdi dinlemelisin
Hediye kadar değil ama iyi.
8'den yüksek alır mı alamaz mıHediye kadar değil ama iyi.
Bebüşüm benim şarkım da Cumhuriyet normal sezonda sevmiştin bu sefer güzel puan bekliyorum.Dinlemem lazım hatırlayamadım. Yarın bakacağım şarkılara.
Recap'ta diğer tüm şarkıları dinledikten sonra yorum yaparim anlarsin.8'den yüksek alır mı alamaz mı
Hediye ile kıyas yaparak dinleme ama Hediye haftaya ya da ondan sonraki hafta haftaya Reverans gelebilir belkiRecap'ta diğer tüm şarkıları dinledikten sonra yorum yaparim anlarsin.
ay hala mı .ssArkadaşlar @batuhankaralar ın kendine oy vereceğinden haberi yoktu.Eğer olsaydı kendine oy verecekti ve ikisi de yeni haftaya girecekti.
Ben de oy kullanmayı unutmuşum aslında bu sorun değil ben de kullansam sonuç yine değişmeyecekti, büyütmeye gerek yok bence. Şimdi bu oylamada Batuhan oy kullandı kabul edip 14-14 oldu diyelim benim oyumla da 14-15 olsun. Sonuç yine aynı.
1,5 olsunRecapa 1 ,5 gün yeter mi , 2.5 gün mü olsun ?
Bana kalsa Perşembe sonuçlar açıklansın isterim ama hafta içi faktörü de var yetişeceğini sanmıyorum açıkçası yani yarın akşam çok iyi performans göstermen lazım Perşembe açıklanması için ki sen geç açıklansın istersin zaten.Recapa 1 ,5 gün yeter mi , 2.5 gün mü olsun ?
Aynı şeyden bahsediyoruz.Hayır olan o değil.Batuhan yarışmacıların oy kullanacağını bilmiyordun önceki düelloyu kaale almıştı.Neyse recapa devam edeyim yoksa çok geçlere sarkacak
Cuma akşamına kalmasın başka bir şey istemem düğün var o akşamRecapa 1 ,5 gün yeter mi , 2.5 gün mü olsun ?