- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Unuttum diyorum neden algı operasyonu yapıyorsun?!ilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibi
ayolll 60 tane bildirim var göremiyorumki şuan @GunesinOglu sanada tşşk tebrik ettğin için senin bilirimde görmemişim @mrt-06 akılda soru işareti kalamsın diye açıklıyorum yoksa sezene 1 vericek dğeilimUnuttum diyorum neden algı operasyonu yapıyorsun?!
ay bak hala burada çen çen konuşuyor performanslarını gönderseneilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibi
orada da uzatırsın sen pis macun tüh sana .ssRecap en geç 23.00 de hazır olacak inşallah
Herkese iyi akşamlar
ay bir git artık ikidir oylama .ssBir saniye bir saniye. @Çiğdem- kendine mi oy kullandı 😱 O yasaktı ama?
Bak dediğim çıktı Batuhan bilmiyormuş.Bir saniye bir saniye. @Çiğdem- kendine mi oy kullandı 😱 O yasaktı ama?
1 dk değil mi recapDenize katılıyorum ben de 0:57 - 2:09 diyecektim 1 saniye fark var işte seç birini.
60-90 saniye arası ilk sayfayı okusaydın keşke totoş.1 dk değil mi recap
aman neyse yıldız her türlü devam eder60-90 saniye arası ilk sayfayı okusaydın keşke totoş.
bengündüz sordum günesingoluna cevap gelemden kullanmadım 4-5 saat bekledim hatta kullanabiliyorsunuz dedi yarışmacılar juriler kullanabiliyor onalrın harici yok dedi🙂Bir saniye bir saniye. @Çiğdem- kendine mi oy kullandı 😱 O yasaktı ama?
Sen öyle san.aman neyse yıldız her türlü devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?