- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Unuttum diyorum neden algı operasyonu yapıyorsun?!ilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibi![]()
ayolll 60 tane bildirim var göremiyorumki şuan @GunesinOglu sanada tşşk tebrik ettğin için senin bilirimde görmemişim @mrt-06 akılda soru işareti kalamsın diye açıklıyorum yoksa sezene 1 vericek dğeilimUnuttum diyorum neden algı operasyonu yapıyorsun?!![]()
ay bak hala burada çen çen konuşuyor performanslarını gönderseneilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibi![]()
orada da uzatırsın sen pis macun tüh sana .ssRecap en geç 23.00 de hazır olacak inşallah
Herkese iyi akşamlar![]()
ay bir git artık ikidir oylama .ssBir saniye bir saniye. @Çiğdem- kendine mi oy kullandı 😱 O yasaktı ama?
Bak dediğim çıktı Batuhan bilmiyormuş.Bir saniye bir saniye. @Çiğdem- kendine mi oy kullandı 😱 O yasaktı ama?
1 dk değil mi recapDenize katılıyorum ben de 0:57 - 2:09 diyecektim 1 saniye fark var işte seç birini.![]()
60-90 saniye arası ilk sayfayı okusaydın keşke totoş.1 dk değil mi recap![]()
aman neyse yıldız her türlü devam eder60-90 saniye arası ilk sayfayı okusaydın keşke totoş.![]()
bengündüz sordum günesingoluna cevap gelemden kullanmadım 4-5 saat bekledim hatta kullanabiliyorsunuz dedi yarışmacılar juriler kullanabiliyor onalrın harici yok dedi🙂Bir saniye bir saniye. @Çiğdem- kendine mi oy kullandı 😱 O yasaktı ama?
Sen öyle san.aman neyse yıldız her türlü devam eder![]()