yarın akşam oylamayı başlatcam çabuk olun.ssGece hallederiz acelesi yok.
Sana hak yiyorsun diyen oldu mu kız @batuhankaralar gelince üzülür ama oy kullanmadığı için elendi yazık oldu.
benim kadar yarışmayı önemsicekti ozaman ben yapmam gerekeni yaptım gunesinogluna bunu sormak hakkım akıllılık ettiysem eğer bununla gurur duyarım benAnladım Çiğdemcim. Tekrardan hoşgeldin.
Acun candır.
iyi bari @Harunnn60 kıvaçla beren sahnesi koysun da finale sana da yorumlucak bişi olsunKambersiz düğün bensiz final olmaz.
Cidden kendi oyun ile kendini kurtardın. Yine kendi işini kendin gördün.benim kadar yarışmayı önemsicekti ozaman ben yapmam gerekeni yaptım gunesinogluna bunu sormak hakkım akıllılık ettiysem eğer bununla gurur duyarım ben
reyting için neler yapıyor 😱@Çiğdem- tebrikler O da kendine oy kullansaydı artık yeni haftaya sokardım ikinizi de
Beni zorla yarışmaya soktu sahne seçecem. @Çiğdem- özele bak kız.
Cengiz'i zaten sevmem şimdi hiç sevmiyorum. İdolüne bak. @GunesinOglu
olsun sen de aynı şeyleri yapıyon hep reyting de reyting diye ne oyunlar çeviriyon@xemrexxx aynı şeyleri diyecem derken ne dediğini şaşırdın herhalde
Orası öyle dediğim gibi sen iki gün yiyip içmedin bu yarışma yüzünden. Musti'nin kalmasına sevindim tebrik ederim.benim kadar yarışmayı önemsicekti ozaman ben yapmam gerekeni yaptım gunesinogluna bunu sormak hakkım akıllılık ettiysem eğer bununla gurur duyarım ben
Ne gidecez yahu kendi kendine çalıp oynasın totoş bize ne
ilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibiOrası öyle dediğim gibi sen iki gün yiyip içmedin bu yarışma yüzünden. Musti'nin kalmasına sevindim tebrik ederim.
14-14 olsaydı.ilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibi