MusicSurvivor All Star | 7.Hafta

yarışmacıların hepsi kullanabliyordu yani oylamada herhangi bir sorun yoktur...ankette bu kullansın o kullanmasın denilmediki zaten..o yüzden ankette isteyen kullanıyordu

benim kadar yarışmayı önemsicekti ozaman ben yapmam gerekeni yaptım gunesinogluna bunu sormak hakkım akıllılık ettiysem eğer bununla gurur duyarım ben :A:A:A
Orası öyle dediğim gibi sen iki gün yiyip içmedin bu yarışma yüzünden. :F Musti'nin kalmasına sevindim tebrik ederim. :D

@mrt-06 idolümü hep kıskandınız :A Beni de hep kıskancanız :F Neyse yok Acun olmayayım o kadar değil :A

@Çiğdem- yok bir daha tebrik filan ediyos cevap yok neyse ben recap yapmaya kaçar :A

Orası öyle dediğim gibi sen iki gün yiyip içmedin bu yarışma yüzünden. :F Musti'nin kalmasına sevindim tebrik ederim. :D
ilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibi :A:A:A

ilk ankette ben zaten haklı oylamada kazanan taraftım son anda duygusal gelen oy değişikliği berabere itmişti buankette ise @mrt-06 efendi mustiden yana olduğu halde bu sefer oyu boş geçmiş kullansa yine ben kazanıyordum 2 defa haksızlığa gelemem kendi işimi kendim gördüm @Harunnn60 dedği gibi :A:A:A
14-14 olsaydı. :A :A :A