- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
@Harunnn60 ama ben bu ankette bir şey demedim ki onunla ilgili sadece yarışma dışı kullananların oylarının sayılmayacağını söyledim
Önceki düelloda yarışmacılar oy kullanmasın demiştin sanki de o yüzden dedim.@Bully evet atabiliyordu
Anladım ama Batuhan'ın aklında atılmaz diye kalmış olabilir@Harunnn60 ama ben bu ankette bir şey demedim ki onunla ilgili sadece yarışma dışı kullananların oylarının sayılmayacağını söyledim
Önceki düelloda yarışmacılar oy kullanmasın demiştin sanki de o yüzden dedim.
Önceki düelloda yarışmacılar oy kullanmasın demiştin sanki de o yüzden dedim.
Tamam o halde. @batuhankaralar'a haksızlık olmasın diye dedim o da oy kullansaymış keşke o zaman.Onu ben kendi haftamda dedim. @EFE UYSAL bu bambaşka bir anket.![]()
Tamam o halde. @batuhankaralar'a haksızlık olmasın diye dedim o da oy kullansaymış keşke o zaman.
Anladım Çiğdemcim.ohhh atlatmışım 😳😳😳
@Bully @Harunnn60 ben hak yemem ayoll özelden @GunesinOglu na sordum yarışmacılarda oy atabiliyormu diye hatta 4-5 saat cevabını bekledim atabilirsin dedi gündüz saatlerinde kullandım yarışmayı önemsiyorum diye hak yiyecek halim yokki 🙂🙂🙂
@mrt-06 sen şebnem elensin demiştin bu oya kullanmamıssın sezene puan verirken düşünücem ona göre![]()
Hayırlı olsun kurtuldun bu hafta iddialı gel tehlite çanları çalıyor.ohhh atlatmışım 😳😳😳
@Bully @Harunnn60 ben hak yemem ayoll özelden @GunesinOglu na sordum yarışmacılarda oy atabiliyormu diye hatta 4-5 saat cevabını bekledim atabilirsin dedi gündüz saatlerinde kullandım yarışmayı önemsiyorum diye hak yiyecek halim yokki 🙂🙂🙂
@mrt-06 sen şebnem elensin demiştin bu oya kullanmamıssın sezene puan verirken düşünücem ona göre![]()
burada acun @sokak sanati mı @GunesinOglu mu.ss
Sana hak yiyorsun diyen oldu mu kızohhh atlatmışım 😳😳😳
Beni ilgilendirmez.Cengiz bu ankette öyle bir kural koymadı. Keşke sorsaymis cidden.
![]()
la pisler öteki yarışmada final var oraya dönün mesajlara bakın .ssAnladım Çiğdemcim.Tekrardan hoşgeldin.
![]()
bir kere halkın acunu olmaz.ssGizli elemini bir durdur.
Ben halkın Acun'uyum o yarışmanın.![]()
Valla kasıtlı değildi kullanmayı unutmuşum.ohhh atlatmışım 😳😳😳
Gece hallederiz acelesi yok.la pisler öteki yarışmada final var oraya dönün mesajlara bakın .ss
bir kere halkın acunu olmaz.ss