Teşekkür ederim bebüşüm.sen katıldığın için kendime pek katılasım olmasa da katılıyorum hala kendime .ss
ben öldürücem zaten yıldız elenirse
16 dk sonra da haberlerde son dakika hunharca katledilen sunucu cengo
La 20.15 yap yemek yedim bekle biraz. Bu arada şu bu zamana kadar kullandığım şarkıları söyle
Hadi gönder.16 dk sonra da haberlerde son dakika hunharca katledilen sunucu cengo
Güzel şarkıdır.bu haftaki şarkım kötü point veren @GunesinOglu gibi cücük acun olsun @Çiğdem- @denizz19 @EFEUYSAL @Yiğitt @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Aserat @cookies @OzaN @Tzira @gözlemci @adımutlulukk @tolgab @Billy Kane @Ahmad @batuhankaralar
Güzel oynak bir parça seçmişsin puanım geçen haftaya göre daha iyi olur sanırım.bu haftaki şarkım kötü point veren @GunesinOglu gibi cücük acun olsun @Çiğdem- @denizz19 @EFEUYSAL @Yiğitt @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Aserat @cookies @OzaN @Tzira @gözlemci @adımutlulukk @tolgab @Billy Kane @Ahmad @batuhankaralar
Eyvallah canım, özele uç.@Yiğitt zaten 20.07 de elenen belli olacak . 20.15 yapayım
6.Hafta - Yakamoz
5.Hafta - Söyle
4.Hafta - Bu Adam Benim Bbam
3.Hafta - Birazdan Kudurur Deniz
2.Hafta - Ağladıkça
1.Hafta - Kendine İyi Bak
sen görücen bu hafta ittifak kurduk ilk fırsatta gidiyonGüzel oynak bir parça seçmişsin puanım geçen haftaya göre daha iyi olur sanırım.
güle güle panpa.bu haftaki şarkım kötü point veren @GunesinOglu gibi cücük acun olsun @Çiğdem- @denizz19 @EFE UYSAL @Yiğitt @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Aserat @cookies @OzaN @Tzira @gözlemci @adımutlulukk @tolgab @Billy Kane @Ahmad @batuhankaralar @HarzeM @Maskeli Fedai @vadikızı @hayret bi şey
Senin kuracağın ittifaktan nolur totoşsen görücen bu hafta ittifak kurduk ilk fırsatta gidiyon
@Bully giderse intikamım acı olur ama onu ben yollayacamsen görücen bu hafta ittifak kurduk ilk fırsatta gidiyon
ay pis ne güzel şarkı işte bir kötü point ver ertesi gün anti diriliş haberleri sarar twitterıgüle güle panpa.