- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
@Harunnn60 ama ben bu ankette bir şey demedim ki onunla ilgili sadece yarışma dışı kullananların oylarının sayılmayacağını söyledim
Önceki düelloda yarışmacılar oy kullanmasın demiştin sanki de o yüzden dedim.@Bully evet atabiliyordu
Anladım ama Batuhan'ın aklında atılmaz diye kalmış olabilir@Harunnn60 ama ben bu ankette bir şey demedim ki onunla ilgili sadece yarışma dışı kullananların oylarının sayılmayacağını söyledim
Önceki düelloda yarışmacılar oy kullanmasın demiştin sanki de o yüzden dedim.
Önceki düelloda yarışmacılar oy kullanmasın demiştin sanki de o yüzden dedim.
Tamam o halde. @batuhankaralar'a haksızlık olmasın diye dedim o da oy kullansaymış keşke o zaman.Onu ben kendi haftamda dedim. @EFE UYSAL bu bambaşka bir anket.
Tamam o halde. @batuhankaralar'a haksızlık olmasın diye dedim o da oy kullansaymış keşke o zaman.
Anladım Çiğdemcim.ohhh atlatmışım 😳😳😳
@Bully @Harunnn60 ben hak yemem ayoll özelden @GunesinOglu na sordum yarışmacılarda oy atabiliyormu diye hatta 4-5 saat cevabını bekledim atabilirsin dedi gündüz saatlerinde kullandım yarışmayı önemsiyorum diye hak yiyecek halim yokki 🙂🙂🙂
@mrt-06 sen şebnem elensin demiştin bu oya kullanmamıssın sezene puan verirken düşünücem ona göre
Hayırlı olsun kurtuldun bu hafta iddialı gel tehlite çanları çalıyor.ohhh atlatmışım 😳😳😳
@Bully @Harunnn60 ben hak yemem ayoll özelden @GunesinOglu na sordum yarışmacılarda oy atabiliyormu diye hatta 4-5 saat cevabını bekledim atabilirsin dedi gündüz saatlerinde kullandım yarışmayı önemsiyorum diye hak yiyecek halim yokki 🙂🙂🙂
@mrt-06 sen şebnem elensin demiştin bu oya kullanmamıssın sezene puan verirken düşünücem ona göre
burada acun @sokak sanati mı @GunesinOglu mu.ss
Sana hak yiyorsun diyen oldu mu kızohhh atlatmışım 😳😳😳
Beni ilgilendirmez.Cengiz bu ankette öyle bir kural koymadı. Keşke sorsaymis cidden.
la pisler öteki yarışmada final var oraya dönün mesajlara bakın .ssAnladım Çiğdemcim.Tekrardan hoşgeldin.
bir kere halkın acunu olmaz.ssGizli elemini bir durdur.
Ben halkın Acun'uyum o yarışmanın.
Valla kasıtlı değildi kullanmayı unutmuşum.ohhh atlatmışım 😳😳😳
Gece hallederiz acelesi yok.la pisler öteki yarışmada final var oraya dönün mesajlara bakın .ss
bir kere halkın acunu olmaz.ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?