2000 akışına bırak albümünden bir parça mustinin geçmişte hit olmuş parçalarından birisidir yanı diğerleri neysede musti hayranı olarak senin dinlememiş olman bence büyük kayıp ama geç olsun güç olmasınBen bile ilk defa duydum şarkıyı.
2000 akışına bırak albümünden bir parça mustinin geçmişte hit olmuş parçalarından birisidir yanı diğerleri neysede musti hayranı olarak senin dinlememiş olman bence büyük kayıp ama geç olsun güç olmasınBen bile ilk defa duydum şarkıyı.
Neyse dinlemiş olduk şimdi asıl şarkını görelim.2000 akışına bırak albümünden bir parça mustinin geçmişte hit olmuş parçalarından birisidir yanı diğerleri neysede musti hayranı olarak senin dinlememiş olman bence büyük kayıp ama geç olsun güç olmasın
Ayy milleti kandır kandır dur2000 akışına bırak albümünden bir parça mustinin geçmişte hit olmuş parçalarından birisidir yanı diğerleri neysede musti hayranı olarak senin dinlememiş olman bence büyük kayıp ama geç olsun güç olmasın
Ilk kez duydum ve beğenmedim.bu hafta musti natalia düetiyle geliyoruz başarılar herkese
0:48-1:48 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere
@cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo
@vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey @Billy Kane @S.G.A.T.
@denizz19 @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @EnveR @Yiğitt @-potterhead- @batuhankaralar
Sende benim şarkımı beğeneceksin eminim çünkü çok güzel bir şarkı ile çıkıyorum.@Ahmad bu haftaki şarkımı beğeneceksin artık kaçarın yok.
2000 akışına bırak albümünden bir parça mustinin geçmişte hit olmuş parçalarından birisidir yanı diğerleri neysede musti hayranı olarak senin dinlememiş olman bence büyük kayıp ama geç olsun güç olmasın
Ayy milleti kandır kandır dur
Ilk kez duydum ve beğenmedim.
İnan ki beğenmeye çalışacam bu hafta. Olmazsa da sağlık olsun napalım.Sende benim şarkımı beğeneceksin eminim çünkü çok güzel bir şarkı ile çıkıyorum.
Yıldızımın şarkısını merak ediyorumbu şarkıya ne dersiniz
ayy sanane bee niye kışkırtıyorsun milletiAyy milleti kandır kandır dur
Kaç yıldır müzikle ilgileniyorum böyle usturuplu yalan atana da ilk kez rastladım yok hit olmuşta yok bu olmuştaayy sanane bee niye kışkırtıyorsun milleti
Evdeyken yazdıklarını anında görüyorum zaten, evde yoksam geçmiş olsun yapabileceğim şeyler çok kısıtlı. Yine de ara sıra müdahale etmeye çalışıyorum fırsat bulabilirsem ve müdahale edilebilirse.@OzaN bana telefon numaranı versene forum olur da kilitlenirse sana mesaj atarım
Kandıramazsın Beni iyidir ama Gülben Ergen kıyası yaparlar o topa girme derimpis acun sen yıldızı göndermeye çalışıyon biliyom o yüzden pek güvenmiyorum sana @denizz19 ne dersin
Nasıl da ciddi neyse kendini saklamak istiyorsun demek anlıyorumEvdeyken yazdıklarını anında görüyorum zaten, evde yoksam geçmiş olsun yapabileceğim şeyler çok kısıtlı. Yine de ara sıra müdahale etmeye çalışıyorum fırsat bulabilirsem ve müdahale edilebilirse.
Geçen hafta puan 7 mi 8 böyle vermiştim galiba, iyiye doğru gidiyor evet.@Ahmad bu haftaki şarkımı beğeneceksin artık kaçarın yok.