- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Son ikili eleme dikkatli seçmek lazım şarkıları yarın 22:00'a kadar göndereceğiz bakalım neler olacak benim aklımda da iki şarkı var bakalımBirkaç şarki arasında kaldim.
Büyük ihtimalle Sezen Aksu "Olmaz Olsun" coverini koyarim ve ya "Baksana Talihe" "Hasretinle Yandı Gönlüm" de olabilir.
"Ağlamak Güzeldir" coverini de seviyorum ama kullansam risk mi olur diye tamamen liste dişı yaptim. :/
@mrt-06 senin listede "Olmaz Olsun" yok demi?![]()
puanlar natalia ya @sürgünümbu hafta musti natalia düetiyle geliyoruz başarılar herkese
0:48-1:48 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere
@cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo
@vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey @Billy Kane @S.G.A.T.
@denizz19 @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @EnveR @Yiğitt @-potterhead- @batuhankaralar
Çok aradın mı bu şarkıyıbu hafta musti natalia düetiyle geliyoruz başarılar herkese
@vadikızı @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey @Billy Kane @S.G.A.T.
@denizz19 @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Maskeli Fedai @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @EnveR @Yiğitt @-potterhead- @batuhankaralar
İyi bir seçim aslında..başarılarbu hafta musti natalia düetiyle geliyoruz başarılar herkese
Az kaldı
total cahilliği.ssÇok aradın mı bu şarkıyıilk kez duydum
![]()
dinle ozaman mustinin çok hit olmuş bir parçasıdır zamanında ayrıca sana görsel şow da var videodaÇok aradın mı bu şarkıyıilk kez duydum
![]()
Yok canım kullanabilirsin.Birkaç şarki arasında kaldim.
Büyük ihtimalle Sezen Aksu "Olmaz Olsun" coverini koyarim ve ya "Baksana Talihe" "Hasretinle Yandı Gönlüm" de olabilir.
"Ağlamak Güzeldir" coverini de seviyorum ama kullansam risk mi olur diye tamamen liste dişı yaptim. :/
@mrt-06 senin listede "Olmaz Olsun" yok demi?![]()
@Çiğdem- büyük risk bu şarkıtotal cahilliği.ss
İlk dinlemede beğenemedim ama biraz daha dinlerizdinle ozaman mustinin çok hit olmuş bir parçasıdır zamanında ayrıca sana görsel şow da var videoda![]()
Ben hatırlıyorum çok tutulmuştu hakikaten şarkının adı hatırla beniydi sanırımdinle ozaman mustinin çok hit olmuş bir parçasıdır zamanında ayrıca sana görsel şow da var videoda![]()
sen mustinin her şarkısını nerden biliceksin ayol iyi şarkılarındandır natalia faktörüde var yabancı kulağı var sende bir dinle bakalım@Çiğdem- bu şarkıyı hatırlayamadım ben![]()
Ben bile ilk defa duydum şarkıyı.bu hafta musti natalia düetiyle geliyoruz başarılar herkese
hit olmuş bir parçasıdır sevmene sevindimBen hatırlıyorum çok tutulmuştu hakikaten şarkının adı hatırla beniydi sanırım