Maskeli Fedai
Favori Üye
Çok kişi beğenmişti fakat şarkıyıyürü anca gidersin parçasının aldığı sonuc gülşenin elenmesinden daha şok bir olaydı o parça orta sırada kalırmı ayol elenen kişilerden daha çok şaşırttı o olay beni aynı şekilde @EnveR in yalanın batsın parçasınında orta sırada kalması en şok geçirdiğim olay siz ikiniz oldunuz
Hande Yenilecek gibi
Bir yandan sevdiğim şarkı diyorsun, bir yandan da 6 puan verdim diyorsun.3.hafta 9 puan,4.hafta 19 puan,5.hafta 6 puan aldın..en iyi puanı 4.haftada 3.olarak almışsın..aslında geçen hafta şarkın iyidi ancak sıralamada böyle oldu..o şarkıyı daha öncede dinlemiştim yani sevdiğim bir şarkıydı ancak oylamada böyle oldu..bu hafta nasıl olacak bakalım:öbür yarışmacıların tamamı şarkılarını paylaşınca ayrıca bir yorum yapacağımbaşarılar diliyorum
Hep senin yüzünden bir de konuşuyorHala başlamadımı.sssss
Ne benim yüzümden yoğundum dün ondan paylaşmadım önceden de bilmiyordum.Hep senin yüzünden bir de konuşuyor
En son şarkını sen yolladın ve geç yolladın bak ben esprili dille söylüyorum sen ciddi ciddi konuşuyorsun bırakta biz yapalım o ciddiyeti bari.Ne benim yüzümden yoğundum dün ondan paylaşmadım önceden de bilmiyordum.
Tm anlıyorum birbirimizi kırmayalım zaten ilk kez geç kaldım.En son şarkını sen yolladın ve geç yolladın bak ben esprili dille söylüyorum sen ciddi ciddi konuşuyorsun bırakta biz yapalım o ciddiyeti bari.
Birbirimizi kıracak bir durum yok seni kırmak istesem tavrımı gösterirdim ama şuan bugün başlamadıysak bunu sana borçluyuzTm anlıyorum birbirimizi kırmayalım zaten ilk kez geç kaldım.
Geçen hafta geç kalanlar almamıştı, ben neden alayım haksızlık.Birbirimizi kıracak bir durum yok seni kırmak istesem tavrımı gösterirdim ama şuan bugün başlamadıysak bunu sana borçluyuzhee bu arada ceza puanı alacağından haberin var mı
Geçen hafta geç kalanlar almamıştı, ben neden alayım haksızlık.
Bu haftayıda geçersek rahatız artık aynen.
Yağmur Ağlıyor'u bekliyordum sendenBu haftayıda geçersek rahatız artık aynen.
O haftaya gelecek Deli Gönlüm daha ilerde gerilerde kalabilir.Yağmur Ağlıyor'u bekliyordum senden
Ama bu hafta son 2'li hafta riskli seçim değil miO haftaya gelecek Deli Gönlüm daha ilerde gerilerde kalabilir.
Ağladın Yaya güvendim sen dahil yarısı düşük yarısı iyi verdi 14. oldum, bu çok daha tanınmış.Ama bu hafta son 2'li hafta riskli seçim değil mi
Dur bi dinleyeyim unutmuşum bu şarkıyıAğladın Yaya güvendim sen dahil yarısı düşük yarısı iyi verdi 14. oldum, bu çok daha tanınmış.
Zaten 8. haftada tam olarak başlayacam bunlar tırs gelir.Dur bi dinleyeyim unutmuşum bu şarkıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?