MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

yürü anca gidersin parçasının aldığı sonuc gülşenin elenmesinden daha şok bir olaydı o parça orta sırada kalırmı ayol elenen kişilerden daha çok şaşırttı o olay beni aynı şekilde @EnveR in yalanın batsın parçasınında orta sırada kalması en şok geçirdiğim olay siz ikiniz oldunuz :F:F:F
Çok kişi beğenmişti fakat şarkıyı :(

@EnveR ben geçen hafta 1.görüyordum. En yüksek puanıda ona verdim. Resmen şok olduk. :A @EnveR hakkın yeniliyor bence Handene sahip çık. :(
Hande Yenilecek gibi :( Böyle sonuçlar alması normal değil. :(

3.hafta 9 puan,4.hafta 19 puan,5.hafta 6 puan aldın..en iyi puanı 4.haftada 3.olarak almışsın..aslında geçen hafta şarkın iyidi ancak sıralamada böyle oldu..o şarkıyı daha öncede dinlemiştim yani sevdiğim bir şarkıydı ancak oylamada böyle oldu..bu hafta nasıl olacak bakalım::) öbür yarışmacıların tamamı şarkılarını paylaşınca ayrıca bir yorum yapacağım:) başarılar diliyorum
Bir yandan sevdiğim şarkı diyorsun, bir yandan da 6 puan verdim diyorsun. :) Ben sevmediğim şarkılara 6 ve 6nın altında puanlar veririm. :) Sen oylamayı nasıl yapıyorsun? :)

Tamam verilen puanlara kızıyor ve üzülüyoruz. Ama lütfen sorgulamayın. Bazen gözden kaçabiliyor buna diğer şarkı ve recablar etki edebiliyor. Zaten bir yarışma alt tarafı. :)