MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

la sanki finale gidecem de yürü anca gidersin bile 10.oldu ondan iyi 2 şarkım var
yıldıza 2.sezon bukadar fobi yoktu bu sezon senin üstüne oyun oynanıyor galiba geçen haftada bunun kanıtıdır bence ilk düşük parçanda seni hemen şutlayacaklar sanırım 10 haftaya kadar dayan iyi parçalarınla

gece kuluplerinden barlardan çıkmıyorsu ayolll tam puan vermen lazım yoksa bir daha aldırmam seni gece kuluplerine oyüzden bukadar ısınıyorsundur bu parçaya bence
Hassas noktamdan yakaladın.
İlk 3 olur gibi görünüyor tam puan olur mu göreceğiz.

@EnveR ben geçen hafta 1.görüyordum. En yüksek puanıda ona verdim. Resmen şok olduk.
@EnveR hakkın yeniliyor bence Handene sahip çık.

Gerçi senin final şansın pek yok bence de cürretkar davranabilirsin

Hassas noktamdan yakaladın.
İlk 3 olur gibi görünüyor tam puan olur mu göreceğiz.

sana komplo kuruluyor@xemrexxx

@denizz19 yürü anca gidersinle katılsaydı geçen hafta açık ara 1.olurdu en basit örneği
değiştirdim

sana komplo kuruluyor@xemrexxx

@denizz19 yürü anca gidersinle katılsaydı geçen hafta açık ara 1.olurdu en basit örneği
senin vadici kankaların hep düşük veriyor.ss aydirik ypımcılar da sürgünüm hariç hep düşük.ss

Kesinlikle üyenin de etkisi oluyor birkaç puan
daha sezon başlamadan hande yener sensiz birşey yapamaz demiştim 1 hafta haric genelde sürünüyor yalanın batsınla bile aşşağı sıralarda kalmıs mesala o şarkıyla katılsan sen yine 1.olurdun yalanın batsın senin elinde orta sırada kalırmıydı hiç sanmıyorum

@EFE UYSAL buralarda değilsin sanırım son 1 saat hatırlatırım ama buradaysan erken at lütfen

Yani bilemeyiz tabi ben son damlasına kadar tanıtım yapıyorum etkisi oluyor tabi

@denizz19 Efe gelir ya
Gelsin de en geç 22.00 de.Yapması ve yüklenmesi toplam 2 saat sürüyor en azından gelmezse bile birazını yapayım da yarın hemen yüklensin