Şarkını değiş son kez diyorumyöneteydin dünkü slayı aldın yineay şarkıyı değiştireyim dedim söylediğin şarkının recap kısmı yok bölünemiyor
Şarkını değiş son kez diyorumyöneteydin dünkü slayı aldın yineay şarkıyı değiştireyim dedim söylediğin şarkının recap kısmı yok bölünemiyor
haberi olsun ile kafam hafif dumanlı arasında kalmıştım önerin varsa beklerimŞarkını değiş son kez diyorum
Haberi Olsun erken bu bence daha iyihaberi olsun ile kafam hafif dumanlı arasında kalmıştım önerin varsa beklerim
haberi olsun ile kafam hafif dumanlı arasında kalmıştım önerin varsa beklerim
la sanki finale gidecem de yürü anca gidersin bile 10.oldu ondan iyi 2 şarkım varHaberi Olsun erken bu bence daha iyi
Gerçi senin final şansın pek yok bence de cürretkar davranabilirsinla sanki finale gidecem de yürü anca gidersin bile 10.oldu ondan iyi 2 şarkım var
yıldıza 2.sezon bukadar fobi yoktu bu sezon senin üstüne oyun oynanıyor galiba geçen haftada bunun kanıtıdır bence ilk düşük parçanda seni hemen şutlayacaklar sanırım 10 haftaya kadar dayan iyi parçalarınlala sanki finale gidecem de yürü anca gidersin bile 10.oldu ondan iyi 2 şarkım var
ay çok pis var pis yasemin kılıklılar hepyıldıza 2.sezon bukadar fobi yoktu bu sezon senin üstüne oyun oynanıyor galiba geçen haftada bunun kanıtıdır bence ilk düşük parçanda seni hemen şutlayacaklar sanırım 10 haftaya kadar dayan iyi parçalarınla
Hassas noktamdan yakaladın.gece kuluplerinden barlardan çıkmıyorsu ayolll tam puan vermen lazım yoksa bir daha aldırmam seni gece kuluplerine oyüzden bukadar ısınıyorsundur bu parçaya bence
sana komplo kuruluyor@xemrexxx
Kesinlikle üyenin de etkisi oluyor birkaç puansana komplo kuruluyor@xemrexxx
@denizz19 yürü anca gidersinle katılsaydı geçen hafta açık ara 1.olurdu en basit örneği
Gerçi senin final şansın pek yok bence de cürretkar davranabilirsin
Hassas noktamdan yakaladın.İlk 3 olur gibi görünüyor tam puan olur mu göreceğiz.
değiştirdimsana komplo kuruluyor@xemrexxx
@denizz19 yürü anca gidersinle katılsaydı geçen hafta açık ara 1.olurdu en basit örneği
senin vadici kankaların hep düşük veriyor.ss aydirik ypımcılar da sürgünüm hariç hep düşük.sssana komplo kuruluyor@xemrexxx
daha sezon başlamadan hande yener sensiz birşey yapamaz demiştim 1 hafta haric genelde sürünüyor yalanın batsınla bile aşşağı sıralarda kalmıs mesala o şarkıyla katılsan sen yine 1.olurdun yalanın batsın senin elinde orta sırada kalırmıydı hiç sanmıyorumKesinlikle üyenin de etkisi oluyor birkaç puan
Yani bilemeyiz tabi ben son damlasına kadar tanıtım yapıyorum etkisi oluyor tabidaha sezon başlamadan hande yener sensiz birşey yapamaz demiştim 1 hafta haric genelde sürünüyor yalanın batsınla bile aşşağı sıralarda kalmıs mesala o şarkıyla katılsan sen yine 1.olurdun yalanın batsın senin elinde orta sırada kalırmıydı hiç sanmıyorum
Normalde 21:00'da bitmesi lazım konuyu o saatte açmışsın yani tam 1 gün olması için.@denizz19 Efe gelir yaGelsin de en geç 22.00 de.Yapması ve yüklenmesi toplam 2 saat sürüyor en azından gelmezse bile birazını yapayım da yarın hemen yüklensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?