@xemrexxx çılbır dolması yollasana şarkını
Ne kadar mütevazı üyeler var görüyorsun GüneşDaha yeni geldim, atarım şimdi.
Ne kadar mütevazı üyeler var görüyorsun GüneşDaha yeni geldim, atarım şimdi.
ay kararsız kaldım slow mu olsun hareketli mi 2 adayım var
Yaz bakalım özelden beraber seçelimay kararsız kaldım slow mu olsun hareketli mi 2 adayım var
ay dur seçtim gönderiyim küçük acunaYaz bakalım özelden beraber seçelim
hayır Bu hafta Allah'ım Güç Ver Bana işte@-potterhead- haftalar önce attığın listede değişiklik yapmıcan demi o şarkıyı kabul ediyorum
yalının en sevdiğim cornettosu buydu galiba ilk 3ümde yer almıstı bu haftada tam puanıma yakın çok iyi bir yerde olabilirsin bu cornotto çeşitini sevmiştim ben çikolatalıBu haftaki şarkımız "Aşk Diye" oluyor. Böylelikle All-Star'da Cornetto sezonu başlamış oldu hayırlı olsun diyelim.
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @denizz19 @mrt-06 @EFE UYSAL @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @adımutlulukk @tolgab @sokak sanati @ozgur2113 @Ahmad @cookies @Tzira @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @vadikızı @primavera @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @Castei @cevaa @beyazsoy @gözlemci @turkuazz @sürgünüm @OzaN @yatutarsa
sen mustinin kop albümüne bayılıyordun değilmi kop ile geliyoruz bu hafta senin içinhayır Bu hafta Allah'ım Güç Ver Bana işte
Ne yaptın babam sen ya bu şarkı ne Allah aşkına total sevmez bu şarkıyı resmen harcıyorsun Yıldızı.bu hata şarkım @Çiğdem- le @denizz19 bu şarkı eşliğinde iyi intihar ediliyormuş bir deneyin siz @-potterhead- @OzaN @sürgünüm @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Bully @Billy Kane @vadikızı @cookies @Tzira @Ahmad @batuhankaralar @GunesinOglu (pis pis pis acun kılıklı) @tolgab @S.G.A.T. @Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @adımutlulukk @EFE UYSAL @HarzeM @gözlemci
yürü anca gidersin parçasının aldığı sonuc gülşenin elenmesinden daha şok bir olaydı o parça orta sırada kalırmı ayol elenen kişilerden daha çok şaşırttı o olay beni aynı şekilde @EnveR in yalanın batsın parçasınında orta sırada kalması en şok geçirdiğim olay siz ikiniz oldunuzbu hata şarkım @Çiğdem- le @denizz19 bu şarkı eşliğinde iyi intihar ediliyormuş bir deneyin siz @-potterhead- @OzaN @sürgünüm @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Bully @Billy Kane @vadikızı @cookies @Tzira @Ahmad @batuhankaralar @GunesinOglu (pis pis pis acun kılıklı) @tolgab @S.G.A.T. @Harunnn60 @Aserat @Yiğitt @adımutlulukk @EFE UYSAL @HarzeM @gözlemci
totali döverim .ss youtubede en çok dinlenen şarkısı yıldızın bence çok totalNe yaptın babam sen ya bu şarkı ne Allah aşkına total sevmez bu şarkıyı resmen harcıyorsun Yıldızı.
seni aşırı şoktan kalp krizi geçirtip öldüricezyürü anca gidersin parçasının aldığı sonuc gülşenin elenmesinden daha şok bir olaydı o parça orta sırada kalırmı ayol elenen kişilerden daha çok şaşırttı o olay beni aynı şekilde @EnveR in yalanın batsın parçasınında orta sırada kalması en şok geçirdiğim olay siz ikiniz oldunuz
Aynen normal sezonda 11 üzerinden 9 vermişsin. Yine iyi ver Yalın'la konuşurum ben en güzel Cornetto'ları yollar sana teşekkür babında.yalının en sevdiğim cornettosu buydu galiba ilk 3ümde yer almıstı bu haftada tam puanıma yakın çok iyi bir yerde olabilirsin bu cornotto çeşitini sevmiştim ben çikolatalı
sen mustinin kop albümüne bayılıyordun değilmi kop ile geliyoruz bu hafta senin için
Koysana şöyle şunu verelim tam puanıtotali döverim .ss youtubede en çok dinlenen şarkısı yıldızın bence çok total
oy kullanan 30 kişi var yürü anca gidersin bile 10.olduKoysana şöyle şunu verelim tam puanı
gece kuluplerinden barlardan çıkmıyorsu ayolll tam puan vermen lazım yoksa bir daha aldırmam seni gece kuluplerine oyüzden bukadar ısınıyorsundur bu parçaya benceAynen normal sezonda 11 üzerinden 9 vermişsin. Yine iyi ver Yalın'la konuşurum ben en güzel Cornetto'ları yollar sana teşekkür babında.
Senin şarkın da çok güzel inşallah iyi sonuçlar elde eder. Bu gece kopmam lazım hedefi bulmam lazım seni gördü gözlerim bırakır mı hiç ki değil tarzım. Nakarat yıkılıyor.
Gör bak işte o bile 10.oldu bu hafta kesin gidersin ah Yıldızı ben yönetecektim ki görecektinoy kullanan 30 kişi var yürü anca gidersin bile 10.oldu
yöneteydin dünkü slayı aldın yine ay şarkıyı değiştireyim dedim söylediğin şarkının recap kısmı yok bölünemiyorGör bak işte o bile 10.oldu bu hafta kesin gidersin ah Yıldızı ben yönetecektim ki görecektin
@EnveR ben geçen hafta 1.görüyordum. En yüksek puanıda ona verdim. Resmen şok olduk. @EnveR hakkın yeniliyor bence Handene sahip çık.yürü anca gidersin parçasının aldığı sonuc gülşenin elenmesinden daha şok bir olaydı o parça orta sırada kalırmı ayol elenen kişilerden daha çok şaşırttı o olay beni aynı şekilde @EnveR in yalanın batsın parçasınında orta sırada kalması en şok geçirdiğim olay siz ikiniz oldunuz