MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

la sanki finale gidecem de yürü anca gidersin bile 10.oldu ondan iyi 2 şarkım var:F
yıldıza 2.sezon bukadar fobi yoktu bu sezon senin üstüne oyun oynanıyor galiba geçen haftada bunun kanıtıdır bence ilk düşük parçanda seni hemen şutlayacaklar sanırım 10 haftaya kadar dayan iyi parçalarınla :F:F:F

gece kuluplerinden barlardan çıkmıyorsu ayolll tam puan vermen lazım yoksa bir daha aldırmam seni gece kuluplerine oyüzden bukadar ısınıyorsundur bu parçaya bence
:A:A:A
Hassas noktamdan yakaladın. :A İlk 3 olur gibi görünüyor tam puan olur mu göreceğiz. :A

@EnveR ben geçen hafta 1.görüyordum. En yüksek puanıda ona verdim. Resmen şok olduk. :A @EnveR hakkın yeniliyor bence Handene sahip çık. :(

Gerçi senin final şansın pek yok bence de cürretkar davranabilirsin :F

Hassas noktamdan yakaladın. :A İlk 3 olur gibi görünüyor tam puan olur mu göreceğiz. :A

sana komplo kuruluyor@xemrexxx :F:F:F
@denizz19 yürü anca gidersinle katılsaydı geçen hafta açık ara 1.olurdu en basit örneği :A:A:A
değiştirdim :A

sana komplo kuruluyor@xemrexxx :F:F:F
@denizz19 yürü anca gidersinle katılsaydı geçen hafta açık ara 1.olurdu en basit örneği :A:A:A
senin vadici kankaların hep düşük veriyor.ss aydirik ypımcılar da sürgünüm hariç hep düşük.ss

Kesinlikle üyenin de etkisi oluyor birkaç puan :A
daha sezon başlamadan hande yener sensiz birşey yapamaz demiştim 1 hafta haric genelde sürünüyor yalanın batsınla bile aşşağı sıralarda kalmıs mesala o şarkıyla katılsan sen yine 1.olurdun yalanın batsın senin elinde orta sırada kalırmıydı hiç sanmıyorum

@EFE UYSAL buralarda değilsin sanırım son 1 saat hatırlatırım ama buradaysan erken at lütfen :)

daha sezon başlamadan hande yener sensiz birşey yapamaz demiştim 1 hafta haric genelde sürünüyor yalanın batsınla bile aşşağı sıralarda kalmıs mesala o şarkıyla katılsan sen yine 1.olurdun yalanın batsın senin elinde orta sırada kalırmıydı hiç sanmıyorum
Yani bilemeyiz tabi ben son damlasına kadar tanıtım yapıyorum etkisi oluyor tabi :D

@denizz19 Efe gelir ya :D Gelsin de en geç 22.00 de.Yapması ve yüklenmesi toplam 2 saat sürüyor en azından gelmezse bile birazını yapayım da yarın hemen yüklensin