Yok yok haklısın ama o da jüri niye geçersiz olsun ki Ama inşallah yarışma dışındaki insanlar kullanmamıştır
Sana giriyormuşum derken
Öğrencilere Osmanlı savaşa gideceği ders oldukta "Ceddin Deden" marşını okursun.Hahaha fena bir yaklaşım şarkı söyleyen tarih öğretmeni iyiymiş
Öyle de o Zaman olur neden olmasınPis sapık .s Dersime yani
@sokak sanati bir şeyi herkese beğendirmen imkansız bunu anlamışsındır artık
Ben cumhuriyeti anlatırım onlara Osmanlı neymişÖğrencilere Osmanlı savaşa gideceği ders oldukta "Ceddin Deden" marşını okursun.
En azından karışştıraydın. Sıralamanınn değişimi dahil, her şey ortada toplam puanlar dışında, çok akıllıcaÇok zor şartlar altında paylaştım. Oylar bana fotoğraf halinde gönderildi. Ve tek tek geçirmek zorunda kaldım. Hiç heyecan yapsınlar diye uğraşmadım.
Hahaha hadi ya bak hiç dikkat etmedim ona@denizz19 ayrıca sen nasıl fark etmedin hep sıla yı 1.sırada paylaşmış cookies ten önceki puan durumu sırasında paylaşmış hep nasıl şüphelenmedin niye hep 1.sırada paylaşıyon diye
En azından karışştıraydın. Sıralamanınn değişimi dahil, her şey ortada toplam puanlar dışında, çok akıllıca
@denizz19 ayrıca sen nasıl fark etmedin hep sıla yı 1.sırada paylaşmış cookies ten önceki puan durumu sırasında paylaşmış hep nasıl şüphelenmedin niye hep 1.sırada paylaşıyon diye
Biteydi. Sıla'nın kazandığını görür görmez anladım. Baktım herkeste Sıla zirvedeMuhtemelen 11'de biterdi.
sen sıla foruumlarına layıksın panpaBu forum beni haketmiyor şaka bir yana KPSS hazırlığı
Biteydi. Sıla'nın kazandığını görür görmez anladım. Baktım herkeste Sıla zirvede
Canlı canlı olsaydım seni yerin dibine sokardım o andaİyi ki burada Yokmuşsun. Büyük spoiler verirdin.
Canlı canlı olsaydım seni yerin dibine sokardım o anda
Bir dahaki sefere sana vermemesi için Cengiz'i ikna etmeye uğraşırım. Yarışmanın prestijini diplere çekiyosunBende tüm oyların resmini paylaşıp giderdim.