MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
avrilin popüler şarkıları daha iyi bence ama bu forum avrili bilmiyor nedense 1.sezon biraz tanıtımını yapmıştım bilinmemesi forumun ayıbı bence :F:F:F

Bilmeyebilir. Çok gündemde değil. Cici bici bir şey o.:F

@Harunnn60 sence Te Amo nasıl.:D En kötü 10. haftada su götürür mü yoksa Only Girl, What's my name'den daha mı önce kullanmalıyım.:D

Nerede.:F

Çok komik. Bir ara caps yapayımda paylaşayım.:A

@Çiğdem- sence komik değil mi.:F Bu arada @Harunnn60 anladım nerde olduğunu.:D Sıralama öyle dalgalıktı.:F
Dün listede benim adım yoktu ya bende ben elendim zannetim. :F

Sakın yapma. 😵

Bilmeyebilir. Çok gündemde değil. Cici bici bir şey o.:F

@Harunnn60 sence Te Amo nasıl.:D En kötü 10. haftada su götürür mü yoksa Only Girl, What's my name'den daha mı önce kullanmalıyım.:D
Sen Rihanna'nın en kötü şarkısını koy yine elenmezsin. :F

Sakın yapma. 😵

Yok yapmam.:F Yarışmadan sonra derim.:A Kadının Grammy'sizliği çok komik.:F Bu albüm inş. iş görür.:D

Sakın yapma. 😵

Şu sırlar sabit bir kitlem var onu bende hissettim.:F Destek var ama yine de @Bully ve @denizz19 'a göz dağı vermek istiyorum.:A
Sıra farketmez diyorsun yani.:Z

Yok yapmam.:F Yarışmadan sonra derim.:A Kadının Grammy'sizliği çok komik.:F Bu albüm inş. iş görür.:D

Şu sırlar sabit bir kitlem var onu bende hissettim.:F Destek var ama yine de @Bully ve @denizz19 'a göz dağı vermek istiyorum.:A
Sıra farketmez diyorsun yani.:Z
Yani kitlen seni benimsemiş sende fark etmişsin zaten. :D O yüzden risk alsan bile yine tutunabilirsin yarışta. :D

Yani kitlen seni benimsemiş sende fark etmişsin zaten. :D O yüzden risk alsan bile yine tutunabilirsin yarışta. :D

Rihanna'nın kabiliyetleri göz ardı edilmemeli.:bhr:

Te Amo 2. haftada 5.
Only Girl 7. haftada 7.
What's My Name 4. haftada 7. olmuş.:D Only Girl gibi duruyor.:D

Rihanna'nın kabiliyetleri göz ardı edilmemeli.:bhr:

Te Amo 2. haftada 5.
Only Girl 7. haftada 7.
What's My Name 4. haftada 7. olmuş.:D Only Girl gibi duruyor.:D
Ben ad olarak şarkıları aklımda tutmuyorum şarkıyı dinleyince aklıma geliyor şimdi hatırlayamadım şarkıları. :D 7.Hafta bir açılsın özelden konuşuruz bende sana birkaç şey danışacağım. :F

Ben ad olarak şarkıları aklımda tutmuyorum şarkıyı dinleyince aklıma geliyor şimdi hatırlayamadım şarkıları. :D 7.Hafta bir açılsın özelden konuşuruz bende sana birkaç şey danışacağım. :F

Tamam.:D Ben hafta başlamadan yolluyorum genelde ve Only Girl'ü yollayacağım.:D
Muhtemelen @Amoureux bayılacak.:Z Çünkü şarkının her yeri kalite akıyor.:bhr: