Valla ben sana da söyledim ilk 5 bekliyordum ama birincilik sürpriz olduBir de ben pişman olursun diyordum
Hande Yener için üzgünüm en yüksek ikinci puanımı verdim ama olmadı üzgünümGeçmedi be bu acı
Valla ben sana da söyledim ilk 5 bekliyordum ama birincilik sürpriz olduBir de ben pişman olursun diyordum
Hande Yener için üzgünüm en yüksek ikinci puanımı verdim ama olmadı üzgünümGeçmedi be bu acı
Teşekkür ederim.Ben daha ilerleyen haftalarda yenileceğimi düşünüyordumValla ben sana da söyledim ilk 5 bekliyordum ama birincilik sürpriz oldu
Hande Yener için üzgünüm en yüksek ikinci puanımı verdim ama olmadı üzgünüm
Hediye de olabilir başka bir şarkı da bilemiyorum şuan ama Yabancı var listemde en güçlü adaylardan biri bence ama birkaç haftaya onu da kullanırım tekli haftalara geçtik daha rahatım artık@denizz19 bu hafta hediye demi.Bu sezon yabancı yı da kesin kullan ilk sezon kullanmamışın
Yani bilemedim senin bu şarkından önce daha kötüleri vardı ama neyse sağlık olsun diyelim artık bende şu yarışma bitsin kendim de dahil olmak üzere çekileceğim uzun süre forumdan.Teşekkür ederim.Ben daha ilerleyen haftalarda yenileceğimi düşünüyordum
2 bölümde yayından kalkmış bir dizinin bana ne faydası olacak@Bully Ki sen Ezra klibi ile gel tam puanı vereyim.
Sakın.Teomandan sonra Şebnem Ferahta elenirse ben jürilikten çekilcem bu ne arkadaş
Ki Sen final şarkısı bile olur be dalga mı geçiyon
bi git de kurtulalım .ssTeomandan sonra Şebnem Ferahta elenirse ben jürilikten çekilcem bu ne arkadaş
Teomandan sonra Şebnem Ferahta elenirse ben jürilikten çekilcem bu ne arkadaş
Sen bilirsin cınım 1 puan almaya hazır olKi Sen final şarkısı bile olur be dalga mı geçiyon
Zaten 1 hafta iyi 1 hafta kötü veriyon 2 hafta üst üste iyi versen ölür müsünSen bilirsin cınım 1 puan almaya hazır ol
Sbi git de kurtulalım .ss
Sen elenmeden gitmiyorumbi git de kurtulalım .ss
Gelenek bozulmasın diye öyle yapıyorumZaten 1 hafta iyi 1 hafta kötü veriyon 2 hafta üst üste iyi versen ölür müsün
Aaa neden gidiyorsun?Hediye de olabilir başka bir şarkı da bilemiyorum şuan ama Yabancı var listemde en güçlü adaylardan biri bence ama birkaç haftaya onu da kullanırım tekli haftalara geçtik daha rahatım artık
Yani bilemedim senin bu şarkından önce daha kötüleri vardı ama neyse sağlık olsun diyelim artık bende şu yarışma bitsin kendim de dahil olmak üzere çekileceğim uzun süre forumdan.
çiğdem deniz bir konuşmaya başlarsa baş ağrısından kovarsın primaverayı@xemrexxx @primavera yı kovman için beni kovman gerek
Bu forum beni haketmiyor şaka bir yana KPSS hazırlığıAaa neden gidiyorsun?