MusicSurvivor All Star | 6. Hafta Sonuçları

KİM ELENSİN?

• Çiğdem - Mustafa Sandal

• BatuhanKaralar - Şebnem Ferah

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@denizz19 bu hafta hediye demi.Bu sezon yabancı yı da kesin kullan ilk sezon kullanmamışın
Hediye de olabilir başka bir şarkı da bilemiyorum şuan ama Yabancı var listemde en güçlü adaylardan biri bence ama birkaç haftaya onu da kullanırım tekli haftalara geçtik daha rahatım artık :)

Teşekkür ederim.Ben daha ilerleyen haftalarda yenileceğimi düşünüyordum :(
Yani bilemedim senin bu şarkından önce daha kötüleri vardı ama neyse sağlık olsun diyelim artık bende şu yarışma bitsin kendim de dahil olmak üzere çekileceğim uzun süre forumdan.

Teomandan sonra Şebnem Ferahta elenirse ben jürilikten çekilcem bu ne arkadaş :D

Puanlarımı hazirlamıştım ama geç kalmışım oylamaya katılmak için.
Şebnem Ferah ve Mustafa Sandal arasından da elenmesi için Mustafa Sandal'dan yana oy verdim. Oy verirken sadece bu haftaki şarkılarını göz önünde bulundurdum. Gecikmeyip oylarını yollayabilseydim muhtemelen Mustafa Sandal elenecekti.Çünkü ona 2 . Şebnem e de 10 verecektim.

Hediye de olabilir başka bir şarkı da bilemiyorum şuan ama Yabancı var listemde en güçlü adaylardan biri bence ama birkaç haftaya onu da kullanırım tekli haftalara geçtik daha rahatım artık :)

Yani bilemedim senin bu şarkından önce daha kötüleri vardı ama neyse sağlık olsun diyelim artık bende şu yarışma bitsin kendim de dahil olmak üzere çekileceğim uzun süre forumdan.
Aaa neden gidiyorsun? :(