Güveniyrum enazından elenmem.Al Götür Beni kullan bunun yerine
Güveniyrum enazından elenmem.Al Götür Beni kullan bunun yerine
Ders olsundan sonra Buda oldukça iddalı bir şarkı başarılarBende şarkımı paylaşayım bari. Bu hafta Rekor ile yarışıyorum. Herkese başarılar
@DarkLeqenD @Billy Kane @cevaa @turkuazz @Castei @Yiğitt @batuhankaralar @Felon @gözlemci @Ahmad @HarzeM @eskici @BesaleT @Amoureux @sürgünüm @denizz19 @EFE UYSAL @Bully @GunesinOglu @Maskeli Fedai @mrt-06 @adımutlulukk @beyazsoy @-potterhead- @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @S.G.A.T. @sokak sanati @ozgur2113 @cookies @Tzira @Reytinger @soo @vadikızı @Titanium @primavera @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
Ergenler sevecek gol gibi ama @OzaN gitti kime bir vereceğim diye kara kara düşünüyordum imdadına yetistin sağol)))1 verilecek bir parça değil ama sağlık olsunÇıkış parçası kullanmasam ayıp ederdim bence sende ayıp etme bana
Şarkı onun olabilir ama bana göre iyi yorumlamamış.Onun şarkısıydı zaten.
Güveniyrum enazından elenmem.
Demek ki seviyor@adımutlulukk en iyi puanın 18 biliyorsun demi yani ya 16 ya 17 ya 18 vercen sözünü verdin ama diğer şarkıları görmedin daha hatırlatırım
Kendime yeni bir ben lazım`ı kullan ilk 5 de olur
Sana kullan demiştim.
Tm ver sorun değil.Sen öyle san
Bu hafta kötü başladınız bence.5 şarkı mı ne attınız buraya ikisine
en fazla 9 veririm yani
Panpa normalde onun şarkısıydı zaten.Kullandım işte.Senin şarkınıda bekliyoruz.
@EFE UYSAL bende Ağladın Yaa şarkısını hep Meyra'dan dinledim. Severim şarkıyı. Mustafa'da iyi coverlamış.
@denizz19 zaten biliyorsun. En sevdiğim şarkısı. Benden yana şüphen olmasın. Bol şans.
@Billy Kane şarkının klibi olmayınca bir grip geldi ama iyi. Vitesi yavaş yavaş arttırıyorsun. Çok arttırmadan elemek lazım seni.
@tolgab Rekor biraz Rota havasında. Çok yabancı değilim şarkıyı. Geçen hafta ki gibi kötü bekleme.
Ya ama o kadar kötü şarkı değil ya neden hareketli şarkılarına bu kadar gıcıksın Sıla'nın bari 5 puan falan ver ya cimriErgenler sevecek gol gibi ama @OzaN gitti kime bir vereceğim diye kara kara düşünüyordum imdadına yetistin sağol)))
Panpa normalde onun şarkısıydı zaten.
Dinledin miYa ama o kadar kötü şarkı değil ya neden hareketli şarkılarına bu kadar gıcıksın Sıla'nın bari 5 puan falan ver ya cimri
o da fazla risk olur
Senden konusu çıkarsa üc beş veririz artık ama hiç etkilemediği bir şarkı dinleyene kadar neydi bu şarkı ya dedim hatırlamakta bayağı zorlandimYa ama o kadar kötü şarkı değil ya neden hareketli şarkılarına bu kadar gıcıksın Sıla'nın bari 5 puan falan ver ya cimri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?