Güveniyrum enazından elenmem.Al Götür Beni kullan bunun yerine![]()
Güveniyrum enazından elenmem.Al Götür Beni kullan bunun yerine![]()
Ders olsundan sonra Buda oldukça iddalı bir şarkı başarılarBende şarkımı paylaşayım bari. Bu hafta Rekor ile yarışıyorum. Herkese başarılar
@DarkLeqenD @Billy Kane @cevaa @turkuazz @Castei @Yiğitt @batuhankaralar @Felon @gözlemci @Ahmad @HarzeM @eskici @BesaleT @Amoureux @sürgünüm @denizz19 @EFE UYSAL @Bully @GunesinOglu @Maskeli Fedai @mrt-06 @adımutlulukk @beyazsoy @-potterhead- @Çiğdem- @xemrexxx @Harunnn60 @EnveR @S.G.A.T. @sokak sanati @ozgur2113 @cookies @Tzira @Reytinger @soo @vadikızı @Titanium @primavera @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
Ergenler sevecek gol gibi ama @OzaN gitti kime bir vereceğim diye kara kara düşünüyordum imdadına yetistin sağol)))1 verilecek bir parça değil ama sağlık olsunÇıkış parçası kullanmasam ayıp ederdim bence sende ayıp etme bana
![]()
Şarkı onun olabilir ama bana göre iyi yorumlamamış.Onun şarkısıydı zaten.![]()
Güveniyrum enazından elenmem.![]()
Demek ki seviyor@adımutlulukk en iyi puanın 18 biliyorsun demi yani ya 16 ya 17 ya 18 vercen sözünü verdin ama diğer şarkıları görmedin daha hatırlatırım![]()
Kendime yeni bir ben lazım`ı kullan ilk 5 de olur![]()
Sana kullan demiştim.![]()
Tm ver sorun değil.Sen öyle san
Bu hafta kötü başladınız bence.5 şarkı mı ne attınız buraya ikisine
en fazla 9 veririm yani![]()
Panpa normalde onun şarkısıydı zaten.Kullandım işte.Senin şarkınıda bekliyoruz.
@EFE UYSAL bende Ağladın Yaa şarkısını hep Meyra'dan dinledim. Severim şarkıyı. Mustafa'da iyi coverlamış.
@denizz19 zaten biliyorsun. En sevdiğim şarkısı. Benden yana şüphen olmasın. Bol şans.
@Billy Kane şarkının klibi olmayınca bir grip geldi ama iyi. Vitesi yavaş yavaş arttırıyorsun. Çok arttırmadan elemek lazım seni.
@tolgab Rekor biraz Rota havasında. Çok yabancı değilim şarkıyı. Geçen hafta ki gibi kötü bekleme.![]()
Ya ama o kadar kötü şarkı değil ya neden hareketli şarkılarına bu kadar gıcıksın Sıla'nın bari 5 puan falan ver ya cimriErgenler sevecek gol gibi ama @OzaN gitti kime bir vereceğim diye kara kara düşünüyordum imdadına yetistin sağol)))
Panpa normalde onun şarkısıydı zaten.![]()
Dinledin miYa ama o kadar kötü şarkı değil ya neden hareketli şarkılarına bu kadar gıcıksın Sıla'nın bari 5 puan falan ver ya cimri![]()
o da fazla risk olur
Senden konusu çıkarsa üc beş veririz artık ama hiç etkilemediği bir şarkı dinleyene kadar neydi bu şarkı ya dedim hatırlamakta bayağı zorlandimYa ama o kadar kötü şarkı değil ya neden hareketli şarkılarına bu kadar gıcıksın Sıla'nın bari 5 puan falan ver ya cimri![]()