MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Sana kullan demiştim. :D

Kullandım işte.:Z Senin şarkınıda bekliyoruz.:D

@EFE UYSAL bende Ağladın Yaa şarkısını hep Meyra'dan dinledim. Severim şarkıyı. Mustafa'da iyi coverlamış.:D

@denizz19 zaten biliyorsun. En sevdiğim şarkısı. Benden yana şüphen olmasın. Bol şans.:D

@Billy Kane şarkının klibi olmayınca bir grip geldi ama iyi. Vitesi yavaş yavaş arttırıyorsun. Çok arttırmadan elemek lazım seni.:A

@tolgab Rekor biraz Rota havasında. Çok yabancı değilim şarkıyı. Geçen hafta ki gibi kötü bekleme.:D

Kullandım işte.:Z Senin şarkınıda bekliyoruz.:D

@EFE UYSAL bende Ağladın Yaa şarkısını hep Meyra'dan dinledim. Severim şarkıyı. Mustafa'da iyi coverlamış.:D

@denizz19 zaten biliyorsun. En sevdiğim şarkısı. Benden yana şüphen olmasın. Bol şans.:D

@Billy Kane şarkının klibi olmayınca bir grip geldi ama iyi. Vitesi yavaş yavaş arttırıyorsun. Çok arttırmadan elemek lazım seni.:A

@tolgab Rekor biraz Rota havasında. Çok yabancı değilim şarkıyı. Geçen hafta ki gibi kötü bekleme.:D
Panpa normalde onun şarkısıydı zaten. :X

Ya ama o kadar kötü şarkı değil ya neden hareketli şarkılarına bu kadar gıcıksın Sıla'nın bari 5 puan falan ver ya cimri :D
Senden konusu çıkarsa üc beş veririz artık ama hiç etkilemediği bir şarkı dinleyene kadar neydi bu şarkı ya dedim hatırlamakta bayağı zorlandim