MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Konuya etiketlenmek acı veriyor, keşke ikişerli elemelerde daha iddialı şarkıları kullansaydım. :(

3.sezon ne güzel strateji yapmıştın ya :( Yetmez Güzelim den önce kullanılır mı ya :D

Bu arada istediğin zaman oy verebilirsin.Oylamaya filan etiketletim yine :D

@Bully bu sefer iyi gelmişsin.Recapı iyi seçersen 20 alırsın rahat :D Bu sefer kötü seçrsen 17 filan almazsın ya 19 ya 20 alıcan işte :A

@tolgab @denizz19 çok çok çok iyi :D

@sokak sanati Remix i kullanırsan 20000 veririm ama kullanmıyon :F

@Billy Kane @EFE UYSAL 1.hafta kullanaydınız bunları be reziller :(

Remix komedi olmuş.:F Hüseyin kağıt gibi olurum. Elenir giderim.:F

@sokak sanati teşekkürler bakalım bende senin şarkıya ısınmaya çalışacağım :D

@GunesinOglu senden de iyi puan beklerim artık :)

@Bully güzel görünüyor şarkın :D

Yazdığım yazıyı oku zaten ısınırsın.:Z O yazı onun içindi.:F

Senden konusu çıkarsa üc beş veririz artık ama hiç etkilemediği bir şarkı dinleyene kadar neydi bu şarkı ya dedim hatırlamakta bayağı zorlandim
İnşallah çıkar ne diyeyim 5 puandan aşağı almazsak iyidir senden yoksa canın sağolsun zorla güzellik olmaz kabulleniriz artık :D

3.sezon ne güzel strateji yapmıştın ya :( Yetmez Güzelim den önce kullanılır mı ya :D

Bu arada istediğin zaman oy verebilirsin.Oylamaya filan etiketletim yine :D
Geçen sefer Yetmez ile elenince elden çabuk çıkarmak istedim. Güzelim de geçen sefer iyi puan alınca bence mantıklıydı ama rakiplerin çok güçlü olduğu bir haftaya gelmişiz. Doğrusu şarkıları dinleyince elenme şansımı yüksek görmüştüm. Zaten sabit olarak 1-2 puan veren bir kalabalık var. Neyse, vakit buldukça puanlamaya katılırım. Jüri olarak da MusicSurvivor çok keyifli. :):)

Ön girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.:bhr:

Son dönemin en çok sükse yapmış klibi ve en çok beğenilen, dillere dolanan şarkısı Bitch Better Have My Money bu hafta Rihanna'yı temsil edecek.:D
Şarkıyı yabancı müzik dinleyen pek çok kişi diline dolamış ve hatta @yigit_00 bir ara okulda iken sıraya BBHMM yazdığını itiraf etmiştir.:F Klibin konusuna baktım sevenleri gördüm.:A (Aynı kişiler aslında.:F)

Klip +18'dir. Bu sever seksilik değil şiddet ve uyuşturucu sebebi ile böyle bir sınır konmuştur ancak klip son dönemde yanına bir manken alınarak çekilen kliplerin çok ötesine geçmiş ve belli bir kalitenin üstündedir.
Klibin yönetmenliğini Rihanna yapmıştır ve ilk yönetmenlik deneyimidir. Çokta takdir almıştır.
Klipteki siyah duba gibi kız Rihanna'nın Instagram'dan keşfidir. Klipte Hannibal'ıda görmek isteyen @sürgünüm @berkann 'ı bu hafta mutlaka bekleriz.:Z

Şarkıyı Rihanna 2009 yılında onu dolandıran muhasebecisi ve menejerine yazmıştır. Böyle de bir anlamı vardır. Menejeri şuan hapistedir ama kadın hırsını alamamış yazmış birde.:F

Böyle bir ön bilgiden sonra işe o devasal şarkı; Bitch Bitch Bitch Better Have My Money.:Z

Şarkıyı 1.25'den sonra dinlemeniz tavsiye edilir eğer klibi izlemek istemiyorsanız. Klip dediğim gibi anlamlı ve onu dolandırmaya çalışan adamdan intikam alıyor. İzlerseniz memnun kalırsınız onuda söyleyeyim.:D

Ön girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.:bhr:

@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @Harunnn60 @tolgab @EnveR @S.G.A.T. @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @soo @BesaleT @vadikızı @Felon @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @beyazsoy @Castei @cevaa @primavera @turkuazz @gözlemci @OzaN @HachiKo @eros @Aserat @hayret bi şey

@Amoureux

Bitch better have my money!
Y'all should know me well enough
Bitch better have my money!
Please don't call me on my bluff
Pay me what you owe me
Ballin' bigger than LeBron
Bitch, give me your money
Who y'all think y'all frontin' on?
Like brrap, brrap, brrap

Louis XIII and it's all on me, nigga you just bought a shot
Kamikaze if you think that you gon' knock me off the top
Shit, your wife in the backseat of my brand new foreign car
Don't act like you forgot, I call the shots, shots, shots
Like brrap, brrap, brrap
Pay me what you owe me, don't act like you forgot

Turn up to Rihanna while the whole club fuckin' wasted
Every time I drive by, I'm the only thing you're playin'
In a drop top, doin' hundred, y'all in my rearview mirror racin'
Where y'all at? Where y'all at? Where y'all at?
Teşekkür ederim canısı :D

Duyuru : Teoman artık "Kal" şarkısını kullanabilir.
Duyuru : Gülşen artık "İltimas" şarkısını kullanabilir.