MusicSurvivor All Star | 5.Hafta

Yahu sen Kenan'ı ne yapacan benim recapta Kenan yok
Benim recapla işim olmaz. Gidip iyi kısmı koyuyosunuz oraya. Gerisi belki kötü? Bak Kenan varmış. Fazla gömmek istemiyorum da güzelim şarkıyı aşağılara çekti yani gözümde

Paylaştığın parçadakinden çok daha iyi seslendirmiş Ceceli, ama sözleri melodi kadar etkileyici değil görüşümce. Biraz banal

Şarkıyı sevmişsen Kenan'ı görmezsin zaten şarkı bitiminde giriyor neredeyse
En önemli bölümlerden birisi olan son 30sn/1dk tekrarsız satırlar ve nakarat kısmı güzel olmalı bir şarkıda ama değil. O yüzden görmezden gelemem. Ortada bi yerde bi girip çıksaydı belki

Kenan'ı neden sevmiyorsun ki
bence yakışmış o bölüme.

Kenan'ı neden sevmiyorsun ki
bence yakışmış o bölüme.
Şahsi değil. O bölümde sevmedim.Türk Pop dinlemişliğim olmadığı için hiçbir şarkıcı konusunda bir önyargım yok. Sevip sevmeme durumu pek yok yani. Böyle böyle oluşuyor.

bu hafta artık final puanı alırsın bence @denizz19

benim final puanı adaylarımdan birisin bu hafta 😉😉😉

NOT : İLK ONDA BULUNAN 8 KİŞİ DAHA ÖNCE FİNAL PUANI ALDI!

Çok kararsız kaldım. Hoşuma gitti gibi ama sanki olmamış gibi de geliyor. Yine de hoş ya. Olabilir.

Yarın dinlerim şuan yorgunluk çöktü iyi dinleyemem şarkıları yalnız @sokak sanati o ne muhteşem klip öyle
sırf o yüzden 10 verilir ama şarkıya gelince berbat

Çok sempatik dimi Rihanna.

Sen oralardan bir yerden kurtar.
@Çiğdem- demişti zaten erkekler klibe yüksek verir diye.

Çok kararsız kaldım. Hoşuma gitti gibi ama sanki olmamış gibi de geliyor. Yine de hoş ya. Olabilir.

Şarkı klip uzun olduğu için öyle kesik Elbeyli şarkının olmayan kısmı odur. Klip bence şahane.

Nr olmamış ona göre ikna çalışması şey edeceğim diyeceğim ama sen zaten olmuş demeye hazırsın çokta gerek yok buna.

Kesikliğe falan takılmadım ben. Olmamış diyebileceğim bir yer yok, ama tam da olmamış. Ayrıca Rihanna'nın sözleri bu kadar yuvarlaması da hiç hoş değil. En sevmediğim şeylerden yabancı şarkılarda yuvarlamalar. Eleştirecek bi nokta yok ama çok da güzel değil, bilemedim.

Klip bence de çok güzel olmuş ama burada klibe puan vermiyoruz ne yazıkki

Son düzenleme:

Kanaat notu olarak geçebiliriz klüp puanını.
her şey mümkün bizde.