Yahu sen Kenan'ı ne yapacan benim recapta Kenan yokKenan girene kadar iyiydi. Ama yine de iyi bi şeyler veririm.
Yahu sen Kenan'ı ne yapacan benim recapta Kenan yokKenan girene kadar iyiydi. Ama yine de iyi bi şeyler veririm.
Ayy biz de insanız
Benim recapla işim olmaz. Gidip iyi kısmı koyuyosunuz oraya. Gerisi belki kötü? Bak Kenan varmış. Fazla gömmek istemiyorum da güzelim şarkıyı aşağılara çekti yani gözümdeYahu sen Kenan'ı ne yapacan benim recapta Kenan yok
Ne kadar da fena aman kaç verirsen ver ne diyeyimBenim recapla işim olmaz. Gidip iyi kısmı koyuyosunuz oraya. Gerisi belki kötü? Bak Kenan varmış. Fazla gömmek istemiyorum da güzelim şarkıyı aşağılara çekti yani gözümde
Yarın dinlerim şuan yorgunluk çöktü iyi dinleyemem şarkıları yalnız @sokak sanati o ne muhteşem klip öyle sırf o yüzden 10 verilir ama şarkıya gelince berbat
Ben zor beğenirimNe kadar da fena aman kaç verirsen ver ne diyeyim
Şarkıyı sevmişsen Kenan'ı görmezsin zaten şarkı bitiminde giriyor neredeyseBen zor beğenirim
Paylaştığın parçadakinden çok daha iyi seslendirmiş Ceceli, ama sözleri melodi kadar etkileyici değil görüşümce. Biraz banalBu hafta da oldukça iddialıyız :
@Bully @denizz19 @vadikızı @batuhankaralar @HarzeM @Billy Kane @sürgünüm @HarzeM @sokak sanati @Yiğitt @Maskeli Fedai @-potterhead- @mrt-06 @Çiğdem- @xemrexxx @S.G.A.T. @Harunnn60 @EnveR @tolgab @ozgur2113 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @Tzira @Castei @eskici @Reytinger @GunesinOglu @Felon @soo @BesaleT @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci @turkuazz @HachiKo @OzaN @ABAY_06 @berkann @eros @Aserat @hayret bi şey
En önemli bölümlerden birisi olan son 30sn/1dk tekrarsız satırlar ve nakarat kısmı güzel olmalı bir şarkıda ama değil. O yüzden görmezden gelemem. Ortada bi yerde bi girip çıksaydı belkiŞarkıyı sevmişsen Kenan'ı görmezsin zaten şarkı bitiminde giriyor neredeyse
Kenan'ı neden sevmiyorsun ki bence yakışmış o bölüme.Paylaştığın parçadakinden çok daha iyi seslendirmiş Ceceli, ama sözleri melodi kadar etkileyici değil görüşümce. Biraz banal
En önemli bölümlerden birisi olan son 30sn/1dk tekrarsız satırlar ve nakarat kısmı güzel olmalı bir şarkıda ama değil. O yüzden görmezden gelemem. Ortada bi yerde bi girip çıksaydı belki
Enverciğin hep erkenden kullan mıyor mu?
Şahsi değil. O bölümde sevmedim.Türk Pop dinlemişliğim olmadığı için hiçbir şarkıcı konusunda bir önyargım yok. Sevip sevmeme durumu pek yok yani. Böyle böyle oluşuyor.Kenan'ı neden sevmiyorsun ki bence yakışmış o bölüme.
Yarına kullanŞimdi dinleyeyim şarkıları oylarımı yollayayım mı acaba bilemedim ya
Çok kararsız kaldım. Hoşuma gitti gibi ama sanki olmamış gibi de geliyor. Yine de hoş ya. Olabilir.Ön girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.
Son dönemin en çok sükse yapmış klibi ve en çok beğenilen, dillere dolanan şarkısı Bitch Better Have My Money bu hafta Rihanna'yı temsil edecek.
Şarkıyı yabancı müzik dinleyen pek çok kişi diline dolamış ve hatta @yigit_00 bir ara okulda iken sıraya BBHMM yazdığını itiraf etmiştir. Klibin konusuna baktım sevenleri gördüm. (Aynı kişiler aslında.)
Klip +18'dir. Bu sever seksilik değil şiddet ve uyuşturucu sebebi ile böyle bir sınır konmuştur ancak klip son dönemde yanına bir manken alınarak çekilen kliplerin çok ötesine geçmiş ve belli bir kalitenin üstündedir.
Klibin yönetmenliğini Rihanna yapmıştır ve ilk yönetmenlik deneyimidir. Çokta takdir almıştır.
Klipteki siyah duba gibi kız Rihanna'nın Instagram'dan keşfidir. Klipte Hannibal'ıda görmek isteyen @sürgünüm @berkann 'ı bu hafta mutlaka bekleriz.
Şarkıyı Rihanna 2009 yılında onu dolandıran muhasebecisi ve menejerine yazmıştır. Böyle de bir anlamı vardır. Menejeri şuan hapistedir ama kadın hırsını alamamış yazmış birde.
Böyle bir ön bilgiden sonra işe o devasal şarkı; Bitch Bitch Bitch Better Have My Money.
Şarkıyı 1.25'den sonra dinlemeniz tavsiye edilir eğer klibi izlemek istemiyorsanız. Klip dediğim gibi anlamlı ve onu dolandırmaya çalışan adamdan intikam alıyor. İzlerseniz memnun kalırsınız onuda söyleyeyim.
Ön girişi mutlaka okuyun. Çok önemli bilgiler var.
@Maskeli Fedai @batuhankaralar @EFE UYSAL @Bully @Yiğitt @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Billy Kane @xemrexxx @Harunnn60 @tolgab @EnveR @S.G.A.T. @ozgur2113 @denizz19 @Ahmad @adımutlulukk @cookies @HarzeM @eskici @Reytinger @GunesinOglu @soo @BesaleT @vadikızı @Felon @Amoureux @Titanium @DarkLeqenD @beyazsoy @Castei @cevaa @primavera @turkuazz @gözlemci @OzaN @HachiKo @eros @Aserat @hayret bi şey
@Amoureux
Bitch better have my money!
Y'all should know me well enough
Bitch better have my money!
Please don't call me on my bluff
Pay me what you owe me
Ballin' bigger than LeBron
Bitch, give me your money
Who y'all think y'all frontin' on?
Like brrap, brrap, brrap
Louis XIII and it's all on me, nigga you just bought a shot
Kamikaze if you think that you gon' knock me off the top
Shit, your wife in the backseat of my brand new foreign car
Don't act like you forgot, I call the shots, shots, shots
Like brrap, brrap, brrap
Pay me what you owe me, don't act like you forgot
Turn up to Rihanna while the whole club fuckin' wasted
Every time I drive by, I'm the only thing you're playin'
In a drop top, doin' hundred, y'all in my rearview mirror racin'
Where y'all at? Where y'all at? Where y'all at?
Yarın dinlerim şuan yorgunluk çöktü iyi dinleyemem şarkıları yalnız @sokak sanati o ne muhteşem klip öyle sırf o yüzden 10 verilir ama şarkıya gelince berbat
Çok kararsız kaldım. Hoşuma gitti gibi ama sanki olmamış gibi de geliyor. Yine de hoş ya. Olabilir.
Kesikliğe falan takılmadım ben. Olmamış diyebileceğim bir yer yok, ama tam da olmamış. Ayrıca Rihanna'nın sözleri bu kadar yuvarlaması da hiç hoş değil. En sevmediğim şeylerden yabancı şarkılarda yuvarlamalar. Eleştirecek bi nokta yok ama çok da güzel değil, bilemedim.Çok sempatik dimi Rihanna.
Sen oralardan bir yerden kurtar. @Çiğdem- demişti zaten erkekler klibe yüksek verir diye.
Şarkı klip uzun olduğu için öyle kesik Elbeyli şarkının olmayan kısmı odur. Klip bence şahane.
Nr olmamış ona göre ikna çalışması şey edeceğim diyeceğim ama sen zaten olmuş demeye hazırsın çokta gerek yok buna.
Kesikliğe falan takılmadım ben. Olmamış diyebileceğim bir yer yok, ama tam da olmamış. Ayrıca Rihanna'nın sözleri bu kadar yuvarlaması da hiç hoş değil. En sevmediğim şeylerden yabancı şarkılarda yuvarlamalar. Eleştirecek bi nokta çok ama çok da güzel değil, bilemedim.
Klip bence de çok güzel olmuş ama burada klibe puan vermiyoruz ne yazıkki