atlatırım di me bu haftayı.
nerenden uyduruyosun bunları.Geçen sezon kullanmış ve sıkıntı yaşamıştın diye hatırlıyorum ama geçen sezon çoğu kişi ilk haftalarda çok iddialı gelmişti. O nedenle geri düşmüştün. bence daha kötüler var şuan.Atlatırsın malesef.
nerenden uyduruyosun bunları.ilk 4 haftada kullandığım parçaları 1. sezonda hiç kullanmadım.
yok kullanmadım hiç. niye kullanmamışım asıl soru o.Hadi yaa.Geçen sezon ilk 2 hafta kullanmadın mı bunu.
yok kullanmadım hiç. niye kullanmamışım asıl soru o.
Severim
Severim
Değişik bir şarkı forum sevmeyebilirİyi iyi.Çok riskli duruyor nedense benim gözümde. Sonuçta yeni ve çok duyulmadı. Bizim forumdakiler 2 yıl sonra duyuyor.
severim bende.
Değişik bir şarkı forum sevmeyebilir
Haksızlık etme şimdi.Geçen hafta ne verdim.ss Bu soruyu benim sormam lazım.
Hareketli şarkıları seviyorsun ama slow şarkılar için diyorum ben.Mesela Sıla'nın hangi slowu seni tatmin eder.
Eh iştelik bir şarkı, bu haftaya uygun orta sıralarımda yerini alırsınHareketli şarkıları seviyorsun ama slow şarkılar için diyorum ben.Mesela Sıla'nın hangi slowu seni tatmin eder.
Ayy sende hep ortalara atıyorsun beniEh iştelik bir şarkı, bu haftaya uygun orta sıralarımda yerini alırsın
Yara Bende bu sezon kullanmayacağım. SU var ama listemdeYara bende var. Sevişmeden Uyumayalim'da olabilir.
Daha ne istiyosunAyy sende hep ortalara atıyorsun beni
Yara Bende bu sezon kullanmayacağım. SU var ama listemde
Bu kadar kötü şarkının içinde +15 lazım bana hele de Sıla yani ben yarışma başlamadan senden Sıla'ya bayağı yüksek puanlar bekliyordum hangileri senin tarzın tam veririm diyebileceğinDaha ne istiyosun10+ veriyom hep
Şu ne yaa.Ayy sende hep ortalara atıyorsun beni
Yara Bende bu sezon kullanmayacağım. SU var ama listemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?