MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

@adımutlulukk aynı şey değil.Bak Survivor'a sonradan biri katılıyor mu ? Katılmıyor çünkü diğerleri aç kalıyor,bunda da yarışmacılar şarkılarını harcıyor.Bence ısrar etme :D

@adımutlulukk aynı şey değil.Bak Survivor'a sonradan biri katılıyor mu ? Katılmıyor çünkü diğerleri aç kalıyor,bunda da yarışmacılar şarkılarını harcıyor.Bence ısrar etme :D

1.si tabi ki aynı değil, orada açlık ve yaşam zorluğu var ve dışarıdan gelecek yarışmacı tüm sms sıralamalarını biliyor ona göre strateji yapabilir. Ama Bu Tarz Benimdede oluyorsa ve yarışmacılar tüm zamanlarını oraya harcıyorken sonradan gelen yarışmacı finale kadar çıkıyorsa buradada olabilir. Zaten burada en iyiyiz yeni geleni eleyebiliriz. Ben zaten rekabet ortamı değişsin ve yeni sesler duyalım diye diyorum. :F

1.si tabi ki aynı değil, orada açlık ve yaşam zorluğu var ve dışarıdan gelecek yarışmacı tüm sms sıralamalarını biliyor ona göre strateji yapabilir. Ama Bu Tarz Benimdede oluyorsa ve yarışmacılar tüm zamanlarını oraya harcıyorken sonradan gelen yarışmacı finale kadar çıkıyorsa buradada olabilir. Zaten burada en iyiyiz yeni geleni eleyebiliriz. Ben zaten rekabet ortamı değişsin ve yeni sesler duyalım diye diyorum. :F

Uzatma bence.

Olmaz diyorum sen farklı bir şey diyorsun ben de olmaz yazıyorum.Sen cevap yazınca ben de yazıyorum.Bir git işine.Benle de muhattap olma

Öncelikle iletişimde tek taraflı bakıyorsun olaya, ben burada fikrimi savunuyorum. @EFE UYSAL da bir fikri savunuyorsa bende tabi ki yanıt vereceğim. Madem bu kadar muhattap olmak istemiyorsun, cevapta verme yarışmadanda at.

Olmaz diyorum sen farklı bir şey diyorsun ben de olmaz yazıyorum.Sen cevap yazınca ben de yazıyorum.Bir git işine.Benle de muhattap olma
Sorduydum bir ara kimse kabul etmemişti.Zaten yeni şarkıcı gelmesi zor ve imkansız diğerlerine haksızlık :D

Tabii ki haksızlık olur.Sen yanlış düşünüyorsun bence.Diğerleri 20 şarkı çıkartırken,yeni gelen sadece 16 şarkı çıkartmış olacak.Çok büyük haksızlık :D

Ama biz 16 şarkı istemiyoruz,20 istiyoruz.Yani yeni biri gelemez muhtemelen :D

Bence tüm söylediklerin şaka olmalı :A

Dalga mı geçiyorsun ya :A

Elenen biri geri dönecek mi dedim ben :F

Boşver düşünceyi kaale almıyorum :F

@EFE UYSAL bu ne diyor ya :F İstediğin kadar kombin yapabilirsin ama şarkı sayısı sınırlı.Bunları gerçekten ciddi mi söylüyorsun :F

@denizz19 yarışmaya Gülben Ergen i filan dahil edecekmişiz :F

Zaten sonradan dahil edelim diyor :A Al bak deniz onayladı :F

Olmaz dediğini söylemişsin ama ben burada sadece bir fikri hiçe sayan, alaycı yazılar görüyorum. :A

fikirler değişik yada farklı olabilir ama böyle olsada birbirinizi kırmaya değmez hiç..eleştiri yapıcı olduktan sonra daima iyidir ama kırıcı olmadan..bence bu hoş yarışmanın tadını çıkarın.