MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Haksızlık gözüyle bakılması çok yanlış bana göre. Sen zaten en iyisiysen yeni gelenide elersin. :D Şarkı sayısıda önemli değil. Hangi şarkıcının 20 şarkısıda popüler ve herkes tarafından seviliyor ki? :) Arkadaşlar bir düşünün bence diyorum. :D

Tabii ki haksızlık olur.Sen yanlış düşünüyorsun bence.Diğerleri 20 şarkı çıkartırken,yeni gelen sadece 16 şarkı çıkartmış olacak.Çok büyük haksızlık :D

Tabii ki haksızlık olur.Sen yanlış düşünüyorsun bence.Diğerleri 20 şarkı çıkartırken,yeni gelen sadece 16 şarkı çıkartmış olacak.Çok büyük haksızlık :D

Tamam ama 16'sıda popüler değildir eminim buna. :D Mesela Gülben Ergen gelmiş olsa zaten direkt yarışa ortak olamazsa elenir. :D

Ve Oylama Başlıyor!

01-Yalın-Keşke
02-Barış Manço-Ali Yazar Veli Bozar
03-Mustafa Sandal-Demo
04-Sıla-Dön Demeyi Unuttum
05-Demet Akalın-Ders Olsun
06-Tarkan-Dilli Düdük
07-Atiye-Güzelim
08-Ahmet Kaya-Bu Adam Benim Babam
09-Gülşen-Yeni Biri
10-Hande Yener-Acele Etme
11-Teoman-Çoban Yıldızı
12-Katy Perry-The One That Got Away
13-Yıldız Tilbe-Ben Senin Var Ya
14-Sertab Erener-Rengarenk
15-Rihanna-S&M
16-Seksendört-Acemiler
17-Şebnem Ferah-Eller Günahkar
18-Göksel-Yarabbi Şükür
19-Mustafa Ceceli-Sensiz Olmaz Ki
20-Murat Boz-Soyadımsın
21-Sezen Aksu-Seni Yerler

Not : Son oy yollama tarihi 29.09.2015 Salı günü saat 18.00'dur!

Not : Jüriler en çok sevdiğine 21,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Yarışmacılar en çok sevdiğine 20 , en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Not : Recapı ilk sayfada bulabilirsiniz.

Not : Oylarınızı GunesinOglu'na (bana) özel mesaj yoluyla ileteceksiniz.

Not : Bundan sonra ara verilmeyecektir.

Not : @HachiKo ve @eros da oy kullanabilir :)

Herkese başarılar :)

@GunesinOglu @cookies @Tzira @HarzeM @Reytinger @DarkLeqenD @GunesinOglu @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @BesaleT @Amoureux @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci @turkuazz @eros @ABAY_06 ( @hayret bi şey @Aserat @HachiKo ) @Maskeli Fedai @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @Billy Kane @EnveR @S.G.A.T. @tolgab @OzaN @ozgur2113 @denizz19 @soo @adımutlulukk @Ahmad
oylama başlamış..:)hayırlı olsun...bugün bütün şarkıları dinleyip oylamayı yarın yapacağım...

Şarkılar arasında keskin farklar vardı,bu hafta.Risk alan şarkıcılar çoktu,ama bilinen,şarkıcılarının em iyilerinden sayılan şarkılar da vardı.Yabancı şarkılar bu haftayı da rahat atlacaklar gibi.
Benim tahminlerim:
Rihanna cok iyi gider,üst sıralarda yer alır. ,@sokak sanati
Sezen Aksu klasik bir şarkıyla katılmış,zirvenin en büyük adaylarından,final puanı için ideal. @mrt-06
Yalın`ın şarkısı da iyiydi,ne yapacağımı tahmin etmek zor.Konu Yalın olunca hangi şarkıyla çıkarsa çıksın final puanı muhtemel:D @Bully
Sertab Erener de bu haftanın rahat isimlerinden,şarkı enerji dolu.Yukarı sıralar için sürpriz de yapabilir) @adımutlulukk
Mustafa Sandal yine kendi tarzıyla,doludizgin yoluna devam ediyor.Demo`yu çok severim,çok sıcak şarkı.Başarılar) @Çiğdem-
Göksel forumun sevilen isimlerinden,Yarabbi Şükür klibi,sözleriyle,bestesiyle benim içim harika bir şarkı,ön sıralarda olması dileğiyle) @Ahmad
Seksendört bir kaç şarkısı dışında pek sevdiğim bir grup değil özellikle solistinden dolayı.Bütün şarkıları aynı şekilde yorumlar,bu yüzden şarkılar aslında benzemese bile yorum yüzünden copy gibi duruyo. @ozgur2113
Barış Manço`nun düşük kaliteli şarkısı yok zaten.İ yüzden genel olarak yarışmada hangi şarkılarla ne yapacağını,nereye kadar gideceğini merak ediyorum @potterhead-
Ahmet Kaya isim olarak zirve bir isim,tarz,hayat hikayesi diğer isimlerin hepsinden farklı.Yıllardır şarkı yarışmalarında/programlarda hit,şöhret için en fazla kullanılan isim.Yarışmada yapacağı etkiyi kestirmek zor ama 5,6 haftayı kayıtsız atlatırsa,sürpriz yapabilir.Ama forum zevkine bakarak son haftaları görmesi zor benim tahminim @Yiğitt
Atiye`nin ne yapacağı tamamen yarışmacıyla ilgili bence.Risk alınıp final haftaları zorlanabilir.Ya da güle oynaya ilk 10`u görür:) @OzaN
Şebnem Ferah en merak ettiğim isim açıkçası bu yarışmada,aslında çok fazla şarkısı var ve doğru bu stratejiyle final bile görebilir,o yüzden başarılar @batuhankaralar
Murat Boz,Mustafa Ceceli bu isim bir birine çok yakın,hangisi daha çabuk elenirse başarısızlık olur.Real`de Murat Boz daha ağır basıyor gibi gözükse de @EFE UYSAL farkıyla forum için Ceceli daha şanslı gibi:D .Bu haftaki şarkıları da çok dengeliydi.Bu iki isim arasındaki yarışı da merak ediyorum :D @soo
Gülşen isim,özellikle hit şarkı sayısıyla final için ideal.Yarışmacı seçimleri,kuracağı strateji kaderini belirleyecek şarkıcının. @Billy Kane
Demet Akalin fazla iş yapamaz elenir maalesef,kesin o iş:( @tolgab
Sıla için fazla bir söze gerek yok profosyonel bir sahibi var,final haftalarını göreceğinden kuşkum yok kesinikle,başarılar :) @denizz19
Hande Yener şampiyonlar arasında en zayıf halka gibi duruyor,acıkası All Star`da pek şansının olduğunu düşünmüyorum. @EnveR
Gelelim Tarkana yazın da defalarca söyledim,bu adamın yeni şarkıları daha real`de olmasa da,forumda daha çok seviliyor.Risk alıp böyle bir strateji kurarsa bence final şansı var.Yoksa Kuzu-Kuzu,Dudu-Dudu`yla bir yere gidemez. @Maskeli Fedai
Yıldız Tilbe de yarışmacıyla ilgili bir isim @xemrexxx çok fazla risk alıyordu geçen sezon.Zaten öyle elenmişti,bilenen şarkıları pek kullanmıyor,ama bu hafta gerçekten iyiydi:D
Peki final şarkısı olarak onerdigin