MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

ayoll senden en çok çeken bndim mustiye 1-5 arası veriyordun sürekli galiba indir parçasından sadece çok iyi puan almıştım senden ayy onun harici pek yüzümüzü güldürmemiştin

Bu sezon daha hoş parçalar kullanıyorsun. Geçen hafta bu hafta çok iyisin. Bakalım nereye kadar iyi gideceksin benim açımdan.

Bu sezon daha hoş parçalar kullanıyorsun. Geçen hafta bu hafta çok iyisin. Bakalım nereye kadar iyi gideceksin benim açımdan.
bu sezon çok güçlü bir liste hazırladım sadece 3.haftam belli değildi onuda ateş et ve unutla rahat geçirdik ve zayıf şarkı yok şuan listemde yanı kalan tüm parçalarım kendine göre kaliteli ve iddalı parçalar çok geniş bir havuz var şuan elimde tüm şarkılarım hazır sana mustiyi sevdiricem bu sezon cnm

Bir kaç tane daha sevdiğim çıkar elbet ama tüm sezon sin 3 hafta gibi gitmez her halde.
Umarim sesi kulağıma çok Batmazda iyi gider ama zor gibi.ss

Bakalım süreç neler gösterecek.
ilk 3 hafta tarkandan iyi başladık hem sıralama olarak rahat orta sıralarda geçirdik hemde final puanı oalrak 2. en çok olan kişielr arasındayız bu haftada inş güzel geçecek artık diğer haftaları geldikçe bakıcaz ama şuana kadar herşey istediğim gibi inş diğer haftalarda devam edebiliriz

Şimdi şarkısını yollamayan kimler kaldı

@Yiğitt bebesi yollamamıştır kesin.

@EnveR ve @S.G.A.T. de yollamamıştır hiç sesleri çıkmadı.
Gerçi normalde de pek uğramıyorlar konuya zaten ama olsun.

@ozgur2113 kararsızdı son güne kadar düşünür durur sanırım.

@Ahmad da yollamamıştır kesin.

@xemrexxx melununun da yolladığını sanmıyorum. ss

@OzaN ve @mrt-06 konuda paylaştılar ama yollamadıklarından şüpheleniyorum.
Şarkılarını göndermeden konuda paylaşmayı sever onlar.

2 gün önceden hatırlatmamı yapayım dedim sonra gecikmeyelim.

ayy onu bunu bilmem 1 haftalık ara sonucunda hala şarkı göndermeyen kalırsa bence -50 puanı hemen yapıştırmalıyız

Bende yollamadım.

Yine beğendim

Şarkıyı açarkenki önyargımı kıracak kadar iyi bir şarkı. Güzel

Geçen hafta verdiğim 21 puandan sonra içime düşen pişmanlık sonrası sana çok düşük vermek istiyodum. Saolasın, yardımcı oldun şarkınla

Son düzenleme:
Vasatın üstü hiçbir hafta yok.

Geç cevap için kusura bakma

İyi güzel hoş da sözler berbat ya. Sözlere dikkat etmemiş olsaydım daha yüksek verirdim.

Son düzenleme: