MusicSurvivor All Star | 4.Hafta

Kardeş sende alınıyon he burda dalaşıyoz birşey yk yani şakalaşıyoz.
Hiç işte o bize dediğinde bir şey yok biz bir şey yapınca

Halk ilk sezon ki halk değil. Umarim seni hayal kırıklığına uğratmazlar.
Çoğunluk ilk sezon
ben ilk sezon şampiyon oldum zaten 3.sezon da oldum bu sezon olamasam üzülürüm ama çokta umrumda olmaz çünkü 2 şampiyonluğum var sen olamazsan kendinde suç ara

Oda doğru hatırlıyorsan 2. sezon Yalın Ceceli Mustiye her zaman 5 arası veriyordu bu sezon karşılığını alacak.

Oda doğru hatırlıyorsan 2. sezon Yalın Ceceli Mustiye her zaman 5 arası veriyordu bu sezon karşılığını alacak.

İftira atma bee. Yalın'a iyu veriyordum.
@Bully
Sandal'ada bu sezon çok iyi veriyorum çünkü cidden ilk sezonun çok ötesinde şarkılar kullanıyor. Ceceli'de geçen hafta iyi gelmişti. Her zaman hakkını veririm ben.

Bencede final alır gibisin o zaman
neyse çaktırmayalım

Eh iyi değil de ortalama diyelim. 15 şarkı içerisinden 5 şarkıma iyi puan vermiştin sanırım diğerleri genellikle ortalamaydı. Gerçi kötü verdiğin 3-4 şarkı da vardı. ss

Eh iyi değil de ortalama diyelim. 15 şarkı içerisinden 5 şarkıma iyi puan vermiştin sanırım diğerleri genellikle ortalamaydı. Gerçi kötü verdiğin 3-4 şarkı da vardı. ss

Ceceli'ye göre iyiydi.

Ceceli'ye göre iyiydi.