MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

0:48 - 1:48 demiştim sonradan sende tamamdır dedin neyse sağlık olsun.

Aa ama çok değiştiriyon şarkı değştiriyon recap değiştiriyon bendeki de kafa
Sorun olur mu ? İstersen recap süresini değiştirip videoyu tekrar yükleyebilirim sonradan dinleyecekler için

@adımutlulukk Sertab'a ilk hafta 4 ikinci hafta 18 vermişim. Bu hafta ikisinin arasında bir yerlerde ama ikinci haftaya daha yakın gibi

Aa ama çok değiştiriyon şarkı değştiriyon recap değiştiriyon bendeki de kafa
Sorun olur mu ? İstersen recap süresini değiştirip videoyu tekrar yükleyebilirim sonradan dinleyecekler için

Bende 0:18i almışsın sanırım yanlışıkla, şart değil ama değişiklik yapacaksan benimkinide değiştirebilirsin.

Amaç ?

1.28 demişsin ve doğru almışım

0:28 değilde 0.18 aldın sanırım

Sağlık olsun 10+ da iyidir Yalın antiliğin hesaba katıldığında. ss

Bakalım benden Rihanna'ya kaç puan gelecek.

Bir kerede sen bolkör davranda benden yüksek ver.

Yalın'a anti olduğumu nerden çıkarttın.
Sadece Göksel, Teoman, Katy, Sertab, Sezen, Hande, 84, Tarkan, Murat gibi sanatçılardan daha az seviyorum.

Bir kerede sen bolkör davranda benden yüksek ver.

Yalın'a anti olduğumu nerden çıkarttın.
Sadece Göksel, Teoman, Katy, Sertab, Sezen, Hande, 84, Tarkan, Murat gibi sanatçılardan daha az seviyorum.
Yapacaz artık bir şeyler.
10+ olur gibi ama.

Daha vardır senin Yalın'dan çok sevdiklerin. ss Serdar mesela onu nasıl buldun bu hafta

Ön yargım değilde puanlamam da her zaman yerliler daha avantajlıdır demiştin Deniz.
Ee öyle bende yalan yok yerli şarkı seven biri olduğum için kafadan 1-0 önde başlıyorlar onlar ama bu hafta çok tatmin eden yerliler olmayınca yabancılardan biri iyi puan aldı yani bana göre iyi en azından 10 üstü yani