0:48 - 1:48 demiştim sonradan sende tamamdır dedin neyse sağlık olsun.![]()
Sen Sertab sevmiyorsun anlaşılan.İyidir ama öyle aman aman sevdiğim bir şarkısı da değil.![]()
boşver elendik zaten.Aa ama çok değiştiriyon şarkı değştiriyon recap değiştiriyon bendeki de kafaSorun olur mu ? İstersen recap süresini değiştirip videoyu tekrar yükleyebilirim sonradan dinleyecekler için
Benimkide yanlı cidden.![]()
Aa ama çok değiştiriyon şarkı değştiriyon recap değiştiriyon bendeki de kafaSorun olur mu ? İstersen recap süresini değiştirip videoyu tekrar yükleyebilirim sonradan dinleyecekler için
Amaç ?
1.28 demişsin ve doğru almışım
Sağlık olsun 10+ da iyidir Yalın antiliğin hesaba katıldığında. ss
Bakalım benden Rihanna'ya kaç puan gelecek.![]()
Bende 0:18i almışsın sanırım yanlışıkla, şart değil ama değişiklik yapacaksan benimkinide değiştirebilirsin.
0:28 değilde 0.18 aldın sanırım
Ayy benle ne alakası varİstersen iyi bak şarkı sürene
1.28 demişsin ve 1.28 almışım.
İnanmıyorsan @denizz19 @Billy Kane ve diğerlerine sor.
@sokak sanati 15+ için teşekkürler ama sen düşük aldın sorun olmaz dimi ama yabancılara karşı ön yargım yok bunu bil Katy iyi puan aldı mesela benden
Ayy benle ne alakası var![]()
Bu Böyle şarkısının baş kısmında müzik ağırlıklıydı sonradan sözler başladı dedim acaba şarkı çıkmayacak mıDoğru almış mıyım diye bak şunun süresine
@adımutlulukk bence doğru aldığım çok belli.Amacını anlayamadım![]()
@sokak sanati 15+ için teşekkürler ama sen düşük aldın sorun olmaz dimi ama yabancılara karşı ön yargım yok bunu bil Katy iyi puan aldı mesela benden
Doğru almış mıyım diye bak şunun süresine
@adımutlulukk bence doğru aldığım çok belli.Amacını anlayamadım![]()
Benden iyi puan aldın![]()
Ön yargım değilde puanlamam da her zaman yerliler daha avantajlıdır demiştin Deniz.@sokak sanati 15+ için teşekkürler ama sen düşük aldın sorun olmaz dimi ama yabancılara karşı ön yargım yok bunu bil Katy iyi puan aldı mesela benden
0.28-1.28 dedim.
0.28-1.28 dedim.![]()
Yapacaz artık bir şeyler.Bir kerede sen bolkör davranda benden yüksek ver.
Yalın'a anti olduğumu nerden çıkarttın.Sadece Göksel, Teoman, Katy, Sertab, Sezen, Hande, 84, Tarkan, Murat gibi sanatçılardan daha az seviyorum.
![]()
Ee öyle bende yalan yok yerli şarkı seven biri olduğum için kafadan 1-0 önde başlıyorlar onlar ama bu hafta çok tatmin eden yerliler olmayınca yabancılardan biri iyi puan aldı yani bana göre iyi en azından 10 üstü yaniÖn yargım değilde puanlamam da her zaman yerliler daha avantajlıdır demiştin Deniz.![]()