MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

0:48 - 1:48 demiştim sonradan sende tamamdır dedin neyse sağlık olsun. :D

Aa ama çok değiştiriyon şarkı değştiriyon recap değiştiriyon bendeki de kafa :A Sorun olur mu ? İstersen recap süresini değiştirip videoyu tekrar yükleyebilirim sonradan dinleyecekler için

@adımutlulukk Sertab'a ilk hafta 4 ikinci hafta 18 vermişim. Bu hafta ikisinin arasında bir yerlerde ama ikinci haftaya daha yakın gibi :D

Aa ama çok değiştiriyon şarkı değştiriyon recap değiştiriyon bendeki de kafa :A Sorun olur mu ? İstersen recap süresini değiştirip videoyu tekrar yükleyebilirim sonradan dinleyecekler için

Bende 0:18i almışsın sanırım yanlışıkla, şart değil ama değişiklik yapacaksan benimkinide değiştirebilirsin. :)

Amaç ?

1.28 demişsin ve doğru almışım

0:28 değilde 0.18 aldın sanırım

Sağlık olsun 10+ da iyidir Yalın antiliğin hesaba katıldığında. ss

Bakalım benden Rihanna'ya kaç puan gelecek. :A

Bir kerede sen bolkör davranda benden yüksek ver.:(
Yalın'a anti olduğumu nerden çıkarttın.:bhr: Sadece Göksel, Teoman, Katy, Sertab, Sezen, Hande, 84, Tarkan, Murat gibi sanatçılardan daha az seviyorum.:A

Bir kerede sen bolkör davranda benden yüksek ver.:(
Yalın'a anti olduğumu nerden çıkarttın.:bhr: Sadece Göksel, Teoman, Katy, Sertab, Sezen, Hande, 84, Tarkan, Murat gibi sanatçılardan daha az seviyorum.:A
Yapacaz artık bir şeyler. :A 10+ olur gibi ama. :D

Daha vardır senin Yalın'dan çok sevdiklerin. ss Serdar mesela onu nasıl buldun bu hafta :A

Ön yargım değilde puanlamam da her zaman yerliler daha avantajlıdır demiştin Deniz. :D
Ee öyle bende yalan yok yerli şarkı seven biri olduğum için kafadan 1-0 önde başlıyorlar onlar ama bu hafta çok tatmin eden yerliler olmayınca yabancılardan biri iyi puan aldı yani bana göre iyi en azından 10 üstü yani :D