MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Neyse Yazayım devamını.:F

Barış Manço ehh işte ile gelmiş. Sesi etki etmedi ama şarkı güzel sadece yorumlama konusunda sanırım Barış Akarsu yorumlamıştı o daha iyiydi. Benim puanımda ona göre oldu @-potterhead-

@Maskeli Fedai Tarkan kötü. O recap süresi ne öyle.:F İnsan biraz özen gösterir.:( İlk başta iyi ama araya feci müzik girmiş ve sonrasında Tarkan koro ile söylemiş. Bu recapla iyi puan zor oldu tabi.:(

@Yiğitt Ahmet Kaya dediğim gibi iyi değil. Daha iyi olmalıydı.:(

Gülşen ateşte olan ilk isim bence bu hafta. Bu şarkı ne öyle @Billy Kane .:( Bol şans karşim.:bhr:

Şebnem Ferah ise yetersiz. Geçen hafta çok iyiydi ama bu hafta vasat yani.:( @batuhankaralar

Neyse Yazayım devamını.:F

Barış Manço ehh işte ile gelmiş. Sesi etki etmedi ama şarkı güzel sadece yorumlama konusunda sanırım Barış Akarsu yorumlamıştı o daha iyiydi. Benim puanımda ona göre oldu @-potterhead-

@Maskeli Fedai Tarkan kötü. O recap süresi ne öyle.:F İnsan biraz özen gösterir.:( İlk başta iyi ama araya feci müzik girmiş ve sonrasında Tarkan koro ile söylemiş. Bu recapla iyi puan zor oldu tabi.:(

@Yiğitt Ahmet Kaya dediğim gibi iyi değil. Daha iyi olmalıydı.:(

Gülşen ateşte olan ilk isim bence bu hafta. Bu şarkı ne öyle @Billy Kane .:( Bol şans karşim.:bhr:

Şebnem Ferah ise yetersiz. Geçen hafta çok iyiydi ama bu hafta vasat yani.:( @batuhankaralar
İnşallah çok kötü vermemişsindir. :(

Şuana kadar sevdiğim en iyi hafta diyebilirim, en azından yerli şarkıcılarımız adına.

Dursun Zaman benim en sevdiğim şarkılardan biri ama gel gör ki bu şarkıya Göksel'in eşlik ettiğini bilmiyordum @Ahmad

Atiye'yi ilk defa bu denli beğenmiş olabilir, Sıla için de ilk 2 haftanın çok üstünde puanladım, Murat ve Gülşen'e şarkı söyletmeyin. .s Sezen o güzelim şarkıyı okadar slow okuduki şarkı yokoldu felan. Sertab, Seksendört günün sevilenlerinden oldu.
Felanmış. Hızlı versiyonu da vardı bilerek slow seçtim daha dokunaklı diye. :A

Bu şarkıyla elenirsem vebali senin üzerinedir @Çiğdem-. :A

20+ verebileceğimiz 3 şarkı varmış.:/ Ne ara azaldık.ss

Sırasız olarak yorum atayım yine o zaman.:D

Göksel bu hafta özelden de söylediğim gibi muhteşemdi @Ahmad . 20+ bekleyebilirsin.

84 sanırım en yüksek puanı aldı benden.Bir ara çok aşırı dinlediğim çok sevdiğim bir parça. Hayırlı olsun @ozgur2113 .:bhr:

Katy Perry bence bu kasvetin içine hareket katmış.:Z Sevdim şarkını @Harunnn60 20'li puanlar bekle yine benden.:D

@adımutlulukk taa ilk baştan beri söylediğim bir söz vardı. Bu Böyle şahanedir derdim ve şahane puanını verdim.:D 20 aldın yada kıyısından döndün.:D

Teoman sevdiğim bir parçası ile katılmış yine. Güzel bir puan verdim. @S.G.A.T.

Sezen'im ise çok kasvetli ama dokunaklı gelmiş.:( İlk 5'imde yer aldın @mrt-06

Atiye gözle görülür bir artış yaşadı. @OzaN 'a da iyi puan verdim.:D

Sıla 15+ sını ister istemez kaptı.:( İstemeye istemeye hemde.😡 Başarılar @denizz19 'ciğim.:love1:

Sandal sanırım geçen haftaya göre 1-2 puan düştü belkide düşmedi. Ama memnun olacağın bir puan verdim @Çiğdem-

Ceceli ise benden en baştan beri aldıklarının toplamından daha fazla aldı galiba @EFE UYSAL .:F Hayırlı olsun. Ortalamanın baya üstü.

Yalın aslında daha fazla alabilirdi ama çok benzer bir hali var diğer şarkılarına. Ayrıca kalpten dudağa ne.:F çakmalıkta Selena Gomez gibi yani. İyi mi bilemem ama yani 10+ verdik.:Z Daha fazla vereceğimi düşünüyordum bende @Bully .:bhr:

Demet Rota ile güzel bir artış yaşadı listemde @tolgab . Eğer 1-2 önce ki haftalarda gelsen bu parça ile 19+ verirdima ma bu hafta biraz zordu. O nedenle 10+ olsa da benim bile içime sinmeyen puan vermek zorunda kaldım.:( Umarım memnun olursun.

Hande şok düşüş yaşadı. 10+ yı zorladı yine şarkın ama daha iyiler vardı sanki @EnveR .:( Hande'me yakıştıramadığım ama yapacak başka bir şeyim olmadığı için verebileceğim en yüksek puanı verdim. Rahat atlatacağın bir hafta olacaktır yine.:D

Murat Boz'a verdik bir şeyler.:D İyi sayılır. @soo . Geçmiş haftalara göre arttı.

Elim yoruldu.:F
Sağlık olsun 10+ da iyidir Yalın antiliğin hesaba katıldığında. ss

Bakalım benden Rihanna'ya kaç puan gelecek. :A