MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Bu hafta da final puanı alamazsan üzülür müsün :A
Bilmem hiç düşünmedim şarkıma güveniyorum ilk 4 olmalı diye umuyorum olmazsa da canımız sağolsun ölüm yok ya sonunda :D

@sokak sanati yine beğendim :( ortalığı yıkman lazımdı ama o parçalara daha var sanırım onlar gelene kadar pekde yüksek bekleme. :D

@Harunnn60 geçen haftaya göre yükseliş yaşarsın bende. :D

@tolgab demet'in en efsane parçalarını önceki sezonda da kullanamamıştın alakasız bir parça seçip elenmiştin, burada da yine bu şarkıya hiç gerek yoktu bence. demet'in en iyi şarkılarından 20 liste yaparım net finale yürürsün yani bu parçaya hiç ihtiyacın yoktu. düşüş olur bende bu hafta maalesef. :(

@xemrexxx yıldız'a pek düşük vermem yine iyi gelmişsin +10 garanti bil. :D

@denizz19 ıyyy o ne öyle, ilk kez dinledim beşin üstünde puan bekleme :F

@ozgur2113 çok severim bu parçayı. bu hafta net +10 üstü bir şeyler alırsın. :D

@Çiğdem- gülşen antisi, bu hafta beğenemedim seni .ss
Belki recap kısmımı beğenirsin böyle bir şey mümkün olabilir mi dizidaş :(

Bende diyorum ilk sezon Rihanna'yı havalara uçurun Emoş'um nerde.:love1: Vitesi yavaş yavaş arttırıyorum.:Z
pardon yine beğendim demişim beğenemedim dicektim. :A ama kötü vermem ya korkma yani :D

Bilmem hiç düşünmedim şarkıma güveniyorum ilk 4 olmalı diye umuyorum olmazsa da canımız sağolsun ölüm yok ya sonunda :D

Belki recap kısmımı beğenirsin böyle bir şey mümkün olabilir mi dizidaş :(
şaka yaptım ya o parça ilk kez dinlenir mi. :D severim parçayı iyi puan gelir benden. :D

Senin şarkı nerde bu arada @Billy Kane .:Z
ben paylaşmıyorum ilk sezonda da paylaşmamıştım hiç. :A

Hepinizi yenmeye geldim. :) 😉

Hepinizin şarkıları çok güzel. Ne yapıcaz şimdi ???

Aynı şekilde benle uğraşman da hep eksi puan gördüğüm kadarıyla sevilmemiş şarkın :A

Kim sevmiyor şarkı mı.:bağır: 6 kişi tam puanım sana dedi.:Z

nerden biliyosun? :A ilk sezonda kullanmamıştın bu parçayı sanki, ben ilk kez dinliyorumda. :D

ben slowla geldim ama herkes de bu hafta hareketli gelmiş işaret mi bu acaba :(

Ayy rezillik.:( Disturbia'yı ilk kez mi dinliyorsun sen şimdi. Allah'ın liselisi.:A

nerden biliyosun? :A ilk sezonda kullanmamıştın bu parçayı sanki, ben ilk kez dinliyorumda. :D

ben slowla geldim ama herkes de bu hafta hareketli gelmiş işaret mi bu acaba :(
Ben Gülşen'in slowları severim ama hangi slowuyla geldiğini bilmem lazım özelden bildirmek istersen aramızda kalmak kaydıyla yazabilirsin :)

Kim sevmiyor şarkı mı.:bağır: 6 kişi tam puanım sana dedi.:Z

Ayy rezillik.:( Disturbia'yı ilk kez mi dinliyorsun sen şimdi. Allah'ın liselisi.:A
Ben :A