MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Hayırlı olsun @turkuazz :D
Yabancı dizilere merakın var o nedenle Rihanna'ya çok uzak olmayacağını düşünüyorum. Umarim yanılmam.:bhr:

evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim:Z
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş:bhr:

1:00-2:00 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere :A:A:A
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci
Bu farklı gibi ? (b)

@sokak sanati yine beğendim :( ortalığı yıkman lazımdı ama o parçalara daha var sanırım onlar gelene kadar pekde yüksek bekleme. :D

@Harunnn60 geçen haftaya göre yükseliş yaşarsın bende. :D

@tolgab demet'in en efsane parçalarını önceki sezonda da kullanamamıştın alakasız bir parça seçip elenmiştin, burada da yine bu şarkıya hiç gerek yoktu bence. demet'in en iyi şarkılarından 20 liste yaparım net finale yürürsün yani bu parçaya hiç ihtiyacın yoktu. düşüş olur bende bu hafta maalesef. :(

@xemrexxx yıldız'a pek düşük vermem yine iyi gelmişsin +10 garanti bil. :D

@denizz19 ıyyy o ne öyle, ilk kez dinledim beşin üstünde puan bekleme :F

@ozgur2113 çok severim bu parçayı. bu hafta net +10 üstü bir şeyler alırsın. :D

@Çiğdem- gülşen antisi, bu hafta beğenemedim seni .ss

@sokak sanati yine beğendim :( ortalığı yıkman lazımdı ama o parçalara daha var sanırım onlar gelene kadar pekde yüksek bekleme. :D

@Harunnn60 geçen haftaya göre yükseliş yaşarsın bende. :D

@tolgab demet'in en efsane parçalarını önceki sezonda da kullanamamıştın alakasız bir parça seçip elenmiştin, burada da yine bu şarkıya hiç gerek yoktu bence. demet'in en iyi şarkılarından 20 liste yaparım net finale yürürsün yani bu parçaya hiç ihtiyacın yoktu. düşüş olur bende bu hafta maalesef. :(

@xemrexxx yıldız'a pek düşük vermem yine iyi gelmişsin +10 garanti bil. :D

@denizz19 ıyyy o ne öyle, ilk kez dinledim beşin üstünde puan bekleme :F

@ozgur2113 çok severim bu parçayı. bu hafta net +10 üstü bir şeyler alırsın. :D

@Çiğdem- gülşen antisi, bu hafta beğenemedim seni .ss

Bende diyorum ilk sezon Rihanna'yı havalara uçurun Emoş'um nerde.:love1: Vitesi yavaş yavaş arttırıyorum.:Z