MusicSurvivor All Star | 3.Hafta

Şarkın iyi :A Sezen yine final puanı alacak gibi :D
:F Teşekkürler kardeşim. :A Tarkan'ı bu hafta ben beğendim iyi parça seçmişsin. :A
@mrt-06 ayol sen şarkını paylaşınca iyi yorumlar aldın okumuyormusun :F:F:F

@denizz19 bu şarkıyı dinlediğim albümde sevdiğimi söylemiştim yine iyi puan alır gibi benden mustinin 90lı yıllardakı şarkıalrını andırıyor :F:F:F

siz beğendinimizmi benim şarkımı @mrt-06 @denizz19 :A:A:A
Ne biliyim bir huzursuzluk var içimde. :F Daha dinlemedim ki senin şarkını. :F

ooo Seksendört'ün çok sevdiğim şarkılarından biri. :X Güzel oy gelecek. :X

Bu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
Umarim yeniden ilgi görür. :X

Recap'ta sadece Göksel'li kısımı koydum. :)

@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
Bu hafta herkes neden güzel şarkıyla gelmiş ya. :X Ben kime yüksek puan vereceğim? :X

Çok severim bu şarkıyı. :D

İnşallah atlatırsın haftayı. :)

Çok iyi gelmişsin Özgür'üm. :A

evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim:Z
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş:bhr:

1:00-2:00 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere :A:A:A
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci
Sen de iyi gelmişsin yine kız severim bu şarkıyı. :D

Çok severim bu şarkıyı. :D

İnşallah atlatırsın haftayı. :)

Çok iyi gelmişsin Özgür'üm. :A

Sen de iyi gelmişsin yine kız severim bu şarkıyı. :D
son anda bu şarkıda akrar kıldım ay sürekli bir onu karar veriyordum bir bunu sonunda bu çıktı işte elimden bilindik özelliğini kullanmak istedim bakalım haftayı iyi atlatırız umarım yine
:F:F:F

Bu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
Umarim yeniden ilgi görür. :X

Recap'ta sadece Göksel'li kısımı koydum. :)

@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
çok severdim bu parçayı :bhr:

evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim:Z
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş:bhr:

@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci
Gayet iyi tatminkar ama zor olacak seçimler :(

Bu haftaki şarkım Kendime Yalan Söyledim. :)

yalan söylüyorsunn 😱 +20 hadi yine iyisin

arkanı dön ve git :F +15