-potterhead-
Favori Üye
lise sonum ben 😕Sen lise 3 ben lise 2 çok fark var cidden
lise sonum ben 😕Sen lise 3 ben lise 2 çok fark var cidden
Şarkın iyiSezen yine final puanı alacak gibi
Ne biliyim bir huzursuzluk var içimde.
sana komplo kurduğumu düşünmüyorsun değilmiTeşekkürler kardeşim.Tarkan'ı bu hafta ben beğendim iyi parça seçmişsin.
Ne biliyim bir huzursuzluk var içimde.Daha dinlemedim ki senin şarkını.
hazar motan'ın güzelliğini görünce diğerlerine bakmamıştım ıyy iyikide bakmamışım. .s
Düşünmedim tabiiki kraliçem bana neden komplo kursun.sana komplo kurduğumu düşünmüyorsun değilmi
Teşekkürler kardeşimTeşekkürler kardeşim.Tarkan'ı bu hafta ben beğendim iyi parça seçmişsin.
Ne biliyim bir huzursuzluk var içimde.Daha dinlemedim ki senin şarkını.
barış mançoyla birlikte haftanın en iyilerindensiniz şuan bence 😉😉😉Düşünmedim tabiiki kraliçem bana neden komplo kursun.
hazar motan'ın güzelliğini görünce diğerlerine bakmamıştım ıyy iyikide bakmamışım. .s
@sokak sanati zaten ben koydum sunucuyu insanlar iğrençlik görsün diye
Zevksiz şey seni sen güzelden anlamıyorsun bari iyi şarkı seçte şarkıdan anladığını göster.
Cemre'yi kastetmiyorum.
ooo Seksendört'ün çok sevdiğim şarkılarından biri.Bu haftaki şarkım Kendime Yalan Söyledim.
@Ahmad @tolgab @adımutlulukk @HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @denizz19 @soo
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci
Bu hafta herkes neden güzel şarkıyla gelmiş ya.Bu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
Umarim yeniden ilgi görür.
Recap'ta sadece Göksel'li kısımı koydum.
@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
Çok severim bu şarkıyı.
Hayırlı dinlemeler.
@Ahmad @tolgab @adımutlulukk @HachiKo @batuhankaralar @Bully @efe UYSAL@mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60@EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @denizz19 @soo
@GunesinOglu@ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci
Çok iyi gelmişsin Özgür'üm.Bu haftaki şarkım Kendime Yalan Söyledim.
@Ahmad @tolgab @adımutlulukk @HachiKo @batuhankaralar @Bully @EFE UYSAL @mrt-06 @-potterhead- @Çiğdem- @Yiğitt @xemrexxx @sokak sanati @Harunnn60 @EnveR @Maskeli Fedai @Billy Kane @S.G.A.T. @eros @OzaN @denizz19 @soo
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT @cevaa @beyazsoy @vadikızı @primavera @gözlemci
Sen de iyi gelmişsin yine kız severim bu şarkıyı.evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş
1:00-2:00 racap kısa yoldan bakmak isteyenlere
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci
son anda bu şarkıda akrar kıldım ay sürekli bir onu karar veriyordum bir bunu sonunda bu çıktı işte elimden bilindik özelliğini kullanmak istedim bakalım haftayı iyi atlatırız umarım yineÇok severim bu şarkıyı.
İnşallah atlatırsın haftayı.
Çok iyi gelmişsin Özgür'üm.
Sen de iyi gelmişsin yine kız severim bu şarkıyı.
çok severdim bu parçayıBu hafta Manga ve Göksel'in muhteşem düeti "Dursun Zaman " ile katılıyorum.
Şarki MusicSurvivor 2. sezonu 5. haftasinda Manga tarafindan kullanildiginda güzel puanlar almış.
Umarim yeniden ilgi görür.
Recap'ta sadece Göksel'li kısımı koydum.
@GunesinOglu
@mrt-06 @ozgur2113 @Yiğitt @sokak sanati @Harunnn60 @HachiKo @EFE UYSAL @-potterhead- @Billy Kane @Bully @Castei @batuhankaralar @Amoureux @primavera @soo @EnveR @Titanium @sürgünüm @Tzira @adımutlulukk @Çiğdem- @Maskeli Fedai @denizz19 @tolgab @xemrexxx @S.G.A.T. @eros @DarkLeqenD @vadikızı @OzaN
Sevindim, güzel bir puan beklerim o zaman. Teşekkürler.çok severdim bu parçayı
Gayet iyi tatminkar ama zor olacak seçimlerevet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim
herkese başarılar arkadaşlar güzel kavgasız bir haftayı daha geride bırakırız inş
@denizz19 @Bully @tolgab @Ahmad @adımutlulukk @soo @ozgur2113 @OzaN
@S.G.A.T. @eros @Billy Kane @Maskeli Fedai @EnveR @Harunnn60 @sokak sanati
@Yiğitt @-potterhead- @mrt-06 @EFE UYSAL @HachiKo @batuhankaralar
@GunesinOglu @ABAY_06 @cookies @Tzira @harzemliişah @Reytinger @DarkLeqenD @sürgünüm @Castei @Felon @Titanium @yigit_00 @eskici @Amoureux @BesaleT
@cevaa @beyazsoy @primavera @gözlemci
çok severdim bu parçayı
Bu haftaki şarkım Kendime Yalan Söyledim.
evet bu hafta şarkı seçimimde gerçekten çok zorlandım ve sonunda kararımı zorda olsa verdim bu haftada yakın dönemden daha bilinen bir şarkıyla yine çıkmaya karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?