MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

@Çiğdem- Musti'nin yeni şarkılarını eskileri kadar sevmiyorum evet ama içlerinde sevdiklerimde var nadiren. Mesela Gönlünü Gün Edeni diye bi şarkısı vardı ggeçen yıllarda. 90 lardaki şarkılarının hhavasındaydı. Bi de son şarkısı Ben Olsaydım ı da beğendim.

@sokak sanatı Rihannayı severim ama hareketli şarkılarıyla. 😉 Daha nasıl yumuşatayım bilemedim. Ama ortalardasın.
gönlünü gün edeni parçasını ben 2.sezonda kullandım oldukça ilgi gördü ve sevildi 3.sırayı kovaladık ama son anda final puanını kaçırıp 5.olmuştuk oyüzden gönlünü gün edeniyi bu sezon koz olarak ilerki haftalara saklıyorum forumda sevilmişti :love1:

kadere bak ı nasıl buldun oda eski slowların tadını veriyor ben olsaydımla birlikte çoks evildi musti bu yıl çıkardığı 2 şarkıylada esiyor vlla ikiside sevldi :Z:Z:Z

Ne yapacağım lan ben.:F Çok zor oldu bu oylama.:( 15 şarkı dinledim sadece 1 tanesi kötü.:(

Kadere Bak ı dinlemedim sanırım. Dinlediysem de aklımda kalmamış demek ki.

Ben ne zaman öyle bir şey yaptım yalancı :A ben sadece şarkımı değişiyorum gelen tepkilere göre :A
ayyy her hafta şarkı değiştirmede rekor kırıyordun vlla şarkına yorum yapıyorum hayır değiştirdim aşşğıdakı klip diyorsun ona yorum yapıyorum 5 dakıka sonra diyorsunkı yenisi akşama gelecek onada yorum yapıyoruz bu seferde diyorsunki hayır buda değil yine değiştirdim @GunesinOglu na özelden söyledim yeni şarkımız süpriz olucak diye:F

ayyy her hafta şarkı değiştirmede rekor kırıyordun vlla şarkına yorum yapıyorum hayır değiştirdim aşşğıdakı klip diyorsun ona yorum yapıyorum 5 dakıka sonra diyorsunkı yenisi akşama gelecek onada yorum yapıyoruz bu seferde diyorsunki hayır buda değil yine değiştirdim @GunesinOglu na özelden söyledim yeni şarkımız süpriz olucak diye:F

Ego'yu nasıl harcadın hemen :( :(

Hahaha aynen kız öyle şampiyon olmakta ne var. :A