-potterhead-
Favori Üye
@sokak sanati 2'miz yan yana gelmişiz.
Gölgemde kalmazsın umarım.
Bu hafya çok iyisin bu arada. Benim slowdan sonra senin hareketli parça bilmiyorum birimizi etkileyecek bu ama.
Sağol. Umarım sende son 2'ye kalmazsın.Gölgemde kalmazsın umarım.
Bu hafya çok iyisin bu arada. Benim slowdan sonra senin hareketli parça bilmiyorum birimizi etkileyecek bu ama.
Teşekkürler. Benim de çok sevdiğim bir şarkıdır, erken kullandığımı düşünüyorum ama olsun daha iddialı parçalarımız da var.@mrt-06 Sezen'in en sevdiğim şarkılarından birini seçmişsin. 20 üstü bi puan verdim.
@sokak sanati slow unutulur
Neyse destek vericem zaten ben sana.Sadece 3 şarkıyı beğenmedim. Ne diyeceğim bilmiyorum.
Beni unutmayacak dostlarım var diye umuyorum.
@Harunnn60 bu hafta slow sevenleride çekeceğimi umuyorum ve ilk 10'da gözüm var.
Sadece 3 şarkıyı beğenmedim. Ne diyeceğim bilmiyorum.
Beni unutmayacak dostlarım var diye umuyorum.
@Harunnn60 bu hafta slow sevenleride çekeceğimi umuyorum ve ilk 10'da gözüm var.
Düşünsene biriniz 1. biriniz 2. oluyor
ben 2.sezondakı sonuclara göre liste yaptım cnm ilgi görmeyenlerin bir kısmını çıkardım kalanlarıda erken haftaya aldım işte ilgi gören parçalarımıda ilerki haftalara koz olarak sakladım yanı şarkılarımı aldığı sonuclara göre değerlendiriyorum oy verenlerin çoğu aynı kişiler ben ego yu liste dısı yapmıstım aslında hiç kullanmamaktansa 2.hafta kullanmak bence daha iyi ama bu hafta koyduğum racap ile 2.sezon aynı sonucu alsaydı egoyu listeme almazdım tekrar şans vermemin sebebi 2.sezonda kötü bir racap kullandım nakaratı kısa kestim şarkısız son sahneye yer vermiştim klip ön pilana çıksın diye ilgisizliği o racapa bağlıyorum bu sefer şarkım hak ettiği değeri görücek inş hem bu hafta bilinmeyen şarkı riski alsam elenme potasına girme riskim olabilirdi millet ay şahitleri sor ları erkekler ağlamazları harcamış ben bilinen şarkıyla gelmekte bence akıllıca hamle yaptım zaten millet musti zayıf gelsede 1 leri bassak diye pusuda bekilyorlarEgo'yu nasıl harcadın hemen
ben 2.sezondakı sonuclara göre liste yaptım cnm ilgi görmeyenlerin bir kısmını çıkardım kalanlarıda erken haftaya aldım işte ilgi gören parçalarımıda ilerki haftalara koz olarak sakladım yanı şarkılarımı aldığı sonuclara göre değerlendiriyorum oy verenlerin çoğu aynı kişiler ben ego yu liste dısı yapmıstım aslında hiç kullanmamaktansa 2.hafta kullanmak bence daha iyi ama bu hafta koyduğum racap ile 2.sezon aynı sonucu alsaydı egoyu listeme almazdım tekrar şans vermemin sebebi 2.sezonda kötü bir racap kullandım nakaratı kısa kestim şarkısız son sahneye yer vermiştim klip ön pilana çıksın diye ilgisizliği o racapa bağlıyorum bu sefer şarkım hak ettiği değeri görücek inş hem bu hafta bilinmeyen şarkı riski alsam elenme potasına girme riskim olabilirdi millet ay şahitleri sor ları erkekler ağlamazları harcamış ben bilinen şarkıyla gelmekte bence akıllıca hamle yaptım zaten millet musti zayıf gelsede 1 leri bassak diye pusuda bekilyorlar
Sen 2.Sezonda hangi parçadan dolayı elenmiştin?ben 2.sezondakı sonuclara göre liste yaptım cnm ilgi görmeyenlerin bir kısmını çıkardım kalanlarıda erken haftaya aldım işte ilgi gören parçalarımıda ilerki haftalara koz olarak sakladım yanı şarkılarımı aldığı sonuclara göre değerlendiriyorum oy verenlerin çoğu aynı kişiler ben ego yu liste dısı yapmıstım aslında hiç kullanmamaktansa 2.hafta kullanmak bence daha iyi ama bu hafta koyduğum racap ile 2.sezon aynı sonucu alsaydı egoyu listeme almazdım tekrar şans vermemin sebebi 2.sezonda kötü bir racap kullandım nakaratı kısa kestim şarkısız son sahneye yer vermiştim klip ön pilana çıksın diye ilgisizliği o racapa bağlıyorum bu sefer şarkım hak ettiği değeri görücek inş hem bu hafta bilinmeyen şarkı riski alsam elenme potasına girme riskim olabilirdi millet ay şahitleri sor ları erkekler ağlamazları harcamış ben bilinen şarkıyla gelmekte bence akıllıca hamle yaptım zaten millet musti zayıf gelsede 1 leri bassak diye pusuda bekilyorlar
Ama aynı kadro yok sen hep 2.sezona göre ilerliyon pişman olcan
nasıl aynı kadro yok ayoll hep aynı yarışmacılar hemen hemen buradayız 3 sezondur yarışmacı olmayanalrda hep belirli kişiler juriydi zaten mesala 2.sezondan juri ve yarışmacı olarak kaç kişi şuan all stardayız bir sayısını çıkar bana @GunesinOgluSen 2.Sezonda hangi parçadan dolayı elenmiştin?
nasıl aynı kadro yok ayoll hep aynı yarışmacılar hemen hemen buradayız 3 sezondur yarışmacı olmayanalrda hep belirli kişiler juriydi zaten mesala 2.sezondan juri ve yarışmacı olarak kaç kişi şuan all stardayız bir sayısını çıkar bana @GunesinOglu
@Harunnn60 yamalı tövbeler ile elenmiş geri dönmüştüm sonra çeyrek finalden önce 12.haftada tesir altında ile elenmiştim yamalı tövbeleri liste dısı yaptım ama tesir altında elenemsine rağmen yine önemli kozum olucak bu sezon