MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Yalnız ben bu recapta şarkı geçişlerini hiç beğenmedim, şarkımın baş kısmında ki nakarat çok güzeldi ama ondan önceki şarkıyla karışmış yahu zaten 1 dk recap veriyorsun @GunesinOglu, onun da 5 saniyesi kaynıyor. :F
Katılıyorum kardeşim. :A Geçen hafta ben tam ayarlamıştım şarkımı bu geçiş yüzünden Yalın'ın söyleyeceği ikinci "Kalamadım" kelimesi yarım kaldı zaten 60 saniye yeterince az ondan bile çalıyorsun @GunesinOglu :T:

Katılıyorum kardeşim. :A Geçen hafta ben tam ayarlamıştım şarkımı bu geçiş yüzünden Yalın'ın söyleyeceği ikinci "Kalamadım" kelimesi yarım kaldı zaten 60 saniye yeterince az ondan bile çalıyorsun @GunesinOglu :T:
Sondan da gidiyor 5 saniye gidiyor. :F Etti 10 saniye valla şarkımın başını sonunu çok beğeniyordum bu Cengiz oğlan batırmış. :A

Yok çok güzel oldu süresi az daha iniyor :A :A Geçen hafta deseydin seninkinde yapmazdık bunu :A
Biraz da bizim fikirlerimize değer versen. :D

@adımutlulukk Sertabı bu hafta beğendim. Yüksek puan verdigimi de söyledim. O albümünden kullanabilecegin çok şarkı var bence daha.

Ya benim şarkının klibinde küçük oğlan ne kadar tatlı, çok da tanıdık geliyor ya. :D

Bende oylarımı verdim. Teoman Şebnem ferah, Sertab Erener geçen haftaya göre sıralamamda baya yükseldiler bu hafta. Mustafalar yetersiz geldi. En düşük puanımı da aslında ssevdiğim bir isme vermek zorunda kaldım.
sen mustinin yeni şarkılarını sevmiyorsun galiba :(:(:(

forum bilinmeyen notalji parçalara negatif davranıyor gidenlerden gibi bir parça tamam elenme riskim hiç olmadı ama istediğim sonucuda alamadım oyüzden bu hafta forumun bildiği bir parçayla çıkmak istedim egoyu herkes biliyor :F:F:F