İşte o son Kalamadım'ı tam söyleyebilse 1.olacakmışım demek ki.
Katy Perry nasıl Soo.@Çiğdem- Musti'nin yeni şarkılarını eskileri kadar sevmiyorum evet ama içlerinde sevdiklerimde var nadiren. Mesela Gönlünü Gün Edeni diye bi şarkısı vardı ggeçen yıllarda. 90 lardaki şarkılarının hhavasındaydı. Bi de son şarkısı Ben Olsaydım ı da beğendim.
@sokak sanatı Rihannayı severim ama hareketli şarkılarıyla. 😉 Daha nasıl yumuşatayım bilemedim. Ama ortalardasın.
Ayy inşallah elenirsinanlaşılan all star çok can yakarak ilerleyecek ayy ilk hafta hadise nin gidişinden belliydi bu hafta 2 elenen kişide kendi sezonlarında iş yapmış ilgi görmüş yine güçlü kişiler olucak gibi görünüyor all star can yakarak devam edecek gibi
Ceceliyede 1 vermişsindir.sssss@Çiğdem- Musti'nin yeni şarkılarını eskileri kadar sevmiyorum evet ama içlerinde sevdiklerimde var nadiren. Mesela Gönlünü Gün Edeni diye bi şarkısı vardı ggeçen yıllarda. 90 lardaki şarkılarının hhavasındaydı. Bi de son şarkısı Ben Olsaydım ı da beğendim.
@sokak sanatı Rihannayı severim ama hareketli şarkılarıyla. 😉 Daha nasıl yumuşatayım bilemedim. Ama ortalardasın.
Hafta Ebru Gündeş ile geliyorum @GunesinOglu .@Harunnn60 @mrt-06 @Ahmad @ozgur2113 @Bully @denizz19 .
final puanı alıcaz inş bende bu hafta senin gibi yaptım bekleyip gelen şarkılara göre hamle yaptım yoksa benim parçam başkaydı bu hafta
Haftaya katıl bunla.
Hafta Ebru Gündeş ile geliyorum @GunesinOglu .@Harunnn60 @mrt-06 @Ahmad @ozgur2113 @Bully @denizz19 .
Ben ne zaman öyle bir şey yaptım yalancıfinal puanı alıcaz inş bende bu ahfta senin gibi yaptım bekleyip gelen şarkılara göre hamle yaptım yoksa benim parçam başkaydı bu hafta
Ahahah güldürdü.
Belki 9 alırsın
Sağol teşekkür ederim. 😉@Harunnn60 Katty Perry i sevdim bu hafta 15 üzeri bi puan verdim.
Ceceliyi sevmedimevet ama 1 değil.
Teşekkürler beğenmene sevindim senin şarkında iyiydi bu hafta gerçi daha kullanmadım ama iyi alacaktır.Sıla'ya da yüksek verdim. 20 ye yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?