MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Evet ilginçmiş.
O değil de herkes senin puanını merak ediyor hayır öyle dışardan müzikten çok anlıyormuşsun gibi de gözükmüyorsun ama nedense sormam gerektiğini hissediyorum şahsen.
Ben her müziği dinlemem, popülerlerin hiçbirini dinlemem, (-anti-popülerlik, kesin bi bozukluktur bu da
) o yüzden de hiç o alanlarda bulunmuyorum forumda, doğal o tür bir izlenimin olması.
Bu yarışma için sırf Excel dosyası oluşturup tablo şeklinde tutuyorum, puan verip sıralıyorum. Böyle jüriyi bulamazsın bi daha @GunesinOglu

Olmayan bir bozukluğun var mı acaba. 😱 Bana saçma geldi popüler demek tamam en iyi demek değil ama içlerinden muhakkak hoşuna gidecek şarkı çıkar.

Peki sen benim gibi PowerPaint'ten rengarenk grafikli puan durumu yaptın mı? Benim gibisi olamaz.

Kötüdür demiyorum. Hiç onları dinleyesim, orada iyi güzel şeyler var mı diye arayasım, gezinesim, dinleyesim gelmiyor yani. 😵
Ama en azından Türkiye'de neredeyse hepsi kötü diyebilirim.
Her hafta yaptıysan tamam, öyle arada bir yapmak artistlik demek yani

@S.G.A.T. bu hafta bomba bi şarkı secmissin bence. Rock sevmeyenlerden dahi yüksekpuan alacaksın diye düşünüyorum. Bende zirveyi verebilirim. İki şarkı arasındayım şu an.

@denizz19 yolladılar da okuldayım.Ayrıca diğer yarışmaların yanında buna yavaş demeniz ne bileyim saçma geldi

@S.G.A.T. Bence bu yorumlardan sonra değiştir

Arkadaşlar benim şarkımı nasıl buldunuz?
(Katy Perry)
Herkes birbirine yorum yapıyor birazda bana yapın.