MusicSurvivor All Star | 2.Hafta

Hep diyor ya çıldıracam la 2.haftaya yeni geldik daha.
Ayrıca Elimle şarkısını benim önermediğimi nerden biliyon

Valla ben neticeye bakarım. Benim icin 3. Sezonda ki Serdar'dan dağa iyi başladı.

Gördüm Cengo.

Seksendört için de yorum istiyorum.

Çok sevdiğim bir grup tüm şarkılarını çok seviyorum biliyorsun zaten sadece 1-2 sini sevmiyorum onları da biliyorsun.Onlar haricinde benden hep iyi alacaksın.Keşke bu hafta final puanı alabilseydin

Çok sevdiğim bir grup tüm şarkılarını çok seviyorum biliyorsun zaten sadece 1-2 sini sevmiyorum onları da biliyorsun.Onlar haricinde benden hep iyi alacaksın.Keşke bu hafta final puanı alabilseydin
Evet biliyorum geçen sezondan beri her defasında sevdiğini söylüyorsun, hatta sayemde bilmediğin şarkıları da sevdin.

Aynen ya, keşke final puanı alabilseydim 2 puanla kaçırmak üzdü.

@Bully ayoll senin haberin yok tabi @*YıldırıM* 1.hafta konusunda bully bana yaz günü şarkısını öneriyordu ama ben onu dinlemedim elimdeyi kullandım diye kendinisini övüp sana tekme atıyordu hahaha

@GunesinOglu ayoll ilk 5 olurmu olmazmı sen 20 puanı verde gerisi kısmet en azından elimden geleni yaptım dersin için rahat olur

Yaz Günü değil kız Yaz Yağmuru şu şarkının güzelliğine bir bak hele 90'ların en unutulmaz slowlarındandır kesinlikle.
İlk hafta bunu kullansa ilk 10, ilk 15 görebilirdi Bilsem Ki ile ilgi görmüştük bu şarkı da ilgi görürdü bence.

Elimle'yi de ben önerdim ki ona
Nankör Star'cı işte naparsın.

@Bully Balım ı bile kullanmadı Serdar dan ne anlar
@*YıldırıM* reis kullanacak
a
Ben yarışma başlamadan bir liste yaparım kendime o listenin dışına çıkmam Balım yeni bir şarkıydı riskli olabilirdi ama Yıldırım All-Star'da gönül rahatlığıyla kullanabilir All-Star'da Serdar'la yarışsam ben de kullanırdım Balım'ı yani.

@Bully Yaz Günü'nü kullanmanı ben çok istemiştim @*YıldırıM* yaz günü nü kulllan bak garanti ilk ondasın

Dinliyorum şu an.

Ben de severim ama bilemiyorum kullanılabilir belki.

ayyy öyle analtmıyor işte yaz yağmuru falan diyor kendi lendine konusuyor ben onu dinlemedim elimleyi ben kullandım diyordu göğsünü kabarta kabarta anlatıyordu

ayyy öyle analtmıyor işte yaz yağmuru falan diyor kendi lendine konusuyor ben onu dinlemedim elimleyi ben kullandım diyordu göğsünü kabarta kabarta anlatıyordu
Aman bırak ne hali varsa görsün bu kafayla giderse 10.haftadan sonrasını çıkaramaz zaten.