hahah bencede @sokak sanati na katılıyorum bir haller var sende ayy zaten gün boyu yoktun gece gece geldin bir sinirle içtindemi geldin yoksa hahaha
Yorumlar hoşuna gitmedi sanırım.
hahah bencede @sokak sanati na katılıyorum bir haller var sende ayy zaten gün boyu yoktun gece gece geldin bir sinirle içtindemi geldin yoksa hahaha
bu @Bully kas yapmaya gidiyor spora galiba orada kendini kötü hissetmiştir kendisinde pek kas olmadığı içinhahah bencede @sokak sanati na katılıyorum bir haller var sende ayy zaten gün boyu yoktun gece gece geldin bir sinirle içtindemi geldin yoksa hahaha
Yalın'ı hiçbir şekilde yıkamazsınız çok boş bırakmışız buraları bazıları coşmuş.oylarımızı hala değiştirebiliyoruz 1 pointlerimii yalına verebiliriz koalisyon olarak
irem dericinin o sesten bir sürü performansını bulabilirsin zaten albümü de çıakcak yakında
bu işler şikeye bakar selahattin çakalerin de dediği gibi money rules kim daha çok para verirse cücüğe o kazanırYalın'ı hiçbir şekilde yıkamazsınız çok boş bırakmışız buraları bazıları coşmuş.
O Ses performanslarıyla elenirim be. ss Neyse bakarız daha süre var.
İçmiş olsam forumda işim ne şimdi.hahah bencede @sokak sanati na katılıyorum bir haller var sende ayy zaten gün boyu yoktun gece gece geldin bir sinirle içtindemi geldin yoksa hahaha
O zaman ben kazanacam demektir.bu işler şikeye bakar selahattin çakalerin de dediği gibi money rules kim daha çok para verirse cücüğe o kazanır
senin tipin gıcık bir kereİçmiş olsam forumda işim ne şimdi.Biraz sert yapayım dedim arkamdan çok gıcık yorumlar yapmışsınız.
O zaman ben kazanacam demektir.
ayoll senin bizim puanlarımıza ihtiyacınmı var sen yine final puanına oynarın zaten bu seferde biraz diğer ihtiyacı olanlar faydalansınlar eleme ihtiali bulunanlarİçmiş olsam forumda işim ne şimdi.Biraz sert yapayım dedim arkamdan çok gıcık yorumlar yapmışsınız.
Peki sana da iyi geceler.ayoll senin bizim puanlarımıza ihtiyacınmı var sen yine final puanına oynarın zaten bu seferde biraz diğer ihtiyacı olanlar faydalansınlar eleme ihtiali bulunanlar
yalın tekrar çıkışa geçer haftaya listemde
ben kaçıyorum artık iyi geceler sizlere asıl yarın genel yorum yaparken gelecek gıcık yorumlarım
Allah'a havale ediyorum onu.
Beğenmene sevindim.Oylarımı kullandım.
Tam puanımı açıklayacağım, zaten bellidir. Katy'de tabii ki. Muhteşem.@Harunnn60
Shakira ( @sokak sanati) , Sıla, Yalın, Ahmet Kaya haftanın diğer en iyileri.
Beğendim evet.Beğenmene sevindim.
Öyle oluyor artık, eskiden 20 üzerinden şimdi 9 üzerinden.Beğendim evet.Aslında çok daha iyi puan vermek istedim ama 9 üzerinden ancak bu kadar oldu kusura bakma. :/
Begenmene sevindim.Oylarımı kullandım.
Tam puanımı açıklayacağım, zaten bellidir. Katy'de tabii ki. Muhteşem.@Harunnn60
Oylarımı kullandım.
sen zaten yıldızı hiç beğenme pis.ssOylarımı kullandım.
Geçen hafta beğenmiştim.s.ssen zaten yıldızı hiç beğenme pis.ss
Ceceliyi her hafta 1 veriyorsun hiç sevmiyorsun.ssssGeçen hafta beğenmiştim.s.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?