MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

Birincisi şarkın güzel ama bu şarkı benim Rihanna enlerim arasında yer almıyor, bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için, klibe göre de puan vermem. İkincisi Yalın'a ezik demişsin kışkırdım. Üçüncüsü şarkıma 1 puan vermişsin sanırım.

Yani kısacası o baya bir şeyi rüyanda görürsün, çok beklersin. :A

Ezik demedim Çiğdem ile konuşurken bu hafta ezdik yada ezilecek gibi bir şey dedim.:A
Diğer sezon kaç verdim ben buna. İti vermiş olamam dimi. Hiç bir şey hissetmedim. Kusuruma bakma.:bhr:
Şarkım güzel seni geçicem.:A

o her hafta butür yorumları yapıyor zaten sana ayoll gözünden kaçtıklarınıda hesap edersek eğer 1 puanı bas gitsin o cadolozlara :A:A:A
Sus kız sen de yorumlarını okudum yabancıları övüp bana laf sokmuşsun işin gücün ortalığı karıştırmak kötü puan verirsen de ver bana ne.

Ama normal sezonda iyi bir puan verdiğini hatırlıyorum bu şarkıya yani bu sefer beğenmedin mi yoksa diğer şarkılara oranla daha mı düşük buldun. :D

Sus kız sen de yorumlarını okudum yabancıları övüp bana laf sokmuşsun işin gücün ortalığı karıştırmak kötü puan verirsen de ver bana ne.

Ama normal sezonda iyi bir puan verdiğini hatırlıyorum bu şarkıya yani bu sefer beğenmedin mi yoksa diğer şarkılara oranla daha mı düşük buldun. :D

Çok agresif geldin gözüme Kaan.:A @Yiğitt şunun fazlaliklarini alda bela oldu bu gece gece:F

ortamı geriyorum birazz kimse rahat olmasın :F:F:F

şarkın kötü değil yanı keyfi sonunda gibi kötü bulmadım ama bu derecede çok zor krıtık haftalarada saklanıcak şarkı değil bence ilk haftalar kullandın diye hatırlıyorum 2-3 hafta önce kullanan yine iyi puan verebilirdim ama ölüm kalım haftası olmuş 14.hafta elinde çok tuttumuşun bence yine iyi puan verebilirdim ama ahmet kaya, manço, yıldız üçlüsünü beğendim üçünüde ayı anda beğendiğim için haliyle iyi puan verdiklerim aşşağılara gittiler bu hafta daha doğrusu gidicekler daha puanlama yapmadım şuanlık ortamı geriyorum yatmadan önce :A:A:A

Ezik Yalın.:A İlk 2'yi kapatalım yeter.:A

Ezik demedim Çiğdem ile konuşurken bu hafta ezdik yada ezilecek gibi bir şey dedim.:A
Diğer sezon kaç verdim ben buna. İti vermiş olamam dimi. Hiç bir şey hissetmedim. Kusuruma bakma.:bhr:
Şarkım güzel seni geçicem.:A
@sokak sanati ezik dediğin bariz bir şekilde görülebiliyor. :):)

18 üzerinden 6 mı ne vermiştin sanırım daha yeni bakmıştım. Ben zaten beni geçemezsin demedim. :):)

ayol @Castei ve @Amoureux bile 1 vermedik diyor bunlar 1 vermediyse gitmem gibi :F ayrıca biz anlaştık bu hafta #ceceligohome diyoruz:A
@EFE UYSAL adam gibi adamdır Yalın'ın da destekçisiyiz yedirmeyiz. :A

@sokak sanati ezik dediğin bariz bir şekilde görülebiliyor. :):)

18 üzerinden 6 mı ne vermiştin sanırım daha yeni bakmıştım. Ben zaten beni geçemezsin demedim. :):)

@EFE UYSAL adam gibi adamdır Yalın'ın da destekçisiyiz yedirmeyiz. :A

Iyy çok sinirli.:A

6 mi şanslı bir haftadaymissin demekki.:F Cidden sevemedim.:(
Ezik demedim bee nerde dedim. Çiğdem yabancılar ezmiş dedi sonrasında gelen muhabbet o.:D Deniz ile de böyle bir konuşma geçti sanırım ama şakadır yani.:A Yoksa final görmüş ve olmasada olur gibi bir efsaneyi yapmış isme ezik demem.:bhr:

ortamı geriyorum birazz kimse rahat olmasın :F:F:F

şarkın kötü değil yanı keyfi sonunda gibi kötü bulmadım ama bu derecede çok zor krıtık haftalarada saklanıcak şarkı değil bence ilk haftalar kullandın diye hatırlıyorum 2-3 hafta önce kullanan yine iyi puan verebilirdim ama ölüm kalım haftası olmuş 14.hafta elinde çok tuttumuşun bence yine iyi puan verebilirdim ama ahmet kaya, mançı yıldız üçlüsünü beğendim üçünüde ayı anda beğendiğim için haliyle iyi puan verdiklerim aşşağılara gittiler bu hafta daha doğrusu gidicekler daha puanlama yapmadım şuanlık ortamı geriyorum yatmadan önce :A:A:A
Anlıyorum ne halin varsa gör. :A

ayol @Castei ve @Amoureux bile 1 vermedik diyor bunlar 1 vermediyse gitmem gibi :F ayrıca biz anlaştık bu hafta #ceceligohome diyoruz:A
Sana inat Ceceli'ye tam verecem. :A

adaşımı kullanamazsın pis .ss
Sana mı soracam totoş. ss

Anlıyorum ne halin varsa gör. :A

Sana inat Ceceli'ye tam verecem. :A

Sana mı soracam totoş. ss
oylarımızı hala değiştirebiliyoruz 1 pointlerimii yalına verebiliriz koalisyon olarak :A
irem dericinin o sesten bir sürü performansını bulabilirsin zaten albümü de çıakcak yakında:A