MusicSurvivor All Star | 14.Hafta

genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu :F

firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorum :D

50 sanatçı anca vardı. Ne 70'ı.:D Riri dışında strateji yapan olmadı yoksa Katy'de Pitbull'da ilk sezon zorlardı.:D
Taylor ile 10. Haftaya geldim 3. Sezon. Başladı katılan olmadı. Wiz ztn is görmedi.:D

50 sanatçı anca vardı. Ne 70'ı.:D Riri dışında strateji yapan olmadı yoksa Katy'de Pitbull'da ilk sezon zorlardı.:D
Taylor ile 10. Haftaya geldim 3. Sezon. Başladı katılan olmadı. Wiz ztn is görmedi.:D
hayır bir sezon 22 diğer sezon 26 vardı diye biliyorum etti 48 kalan sezon da olsun bir 15-20 :F

ayo lsen buna ne bakıyon bize yorum yaparken yan sekmeden jensenın yarı çıplak resimlerine bakıyordur akıl mı kalır bunda.ss
avril lavigneyi unutmayın 9.haftalara kadar geldik bizde forumda 1.sezon yabancı düşmanlığı üst seviyeyken avrilin ismini hiç duymamıştu buradakıler çoğu ben yarışırken gördüler öyle birisinin yaşadığını :A:A:A

avril lavigneyi unutmayın 9.haftalara kadar geldik bizde forumda 1.sezon yabancı düşmanlığı üst seviyeyken avrilin ismini hiç duymamıştu buradakıler çoğu ben yarışırken gördüler öyle birisinin yaşadığını :A:A:A
seninki arap olmuş kız sen onu bunu bırak :A
12243252_1000938176640108_7598626449212057898_n.jpg

Emin olamadım. We Found love'da olabilir finalde.:D

Senden ve @Bully 'den bu hafta baya bir şey bekliyorum.:A @destere 'ninde dediği gibi sadece Shakira 9 yani.:Z
Birincisi şarkın güzel ama bu şarkı benim Rihanna enlerim arasında yer almıyor, bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için, klibe göre de puan vermem. İkincisi Yalın'a ezik demişsin kışkırdım. Üçüncüsü şarkıma 1 puan vermişsin sanırım.

Yani kısacası o baya bir şeyi rüyanda görürsün, çok beklersin. :A

Birincisi şarkın güzel ama bu şarkı benim Rihanna enlerim arasında yer almıyor, bir Rude Boy ve Don't Stop the Music değil benim için, klibe göre de puan vermem. İkincisi Yalın'a ezik demişsin kışkırdım. Üçüncüsü şarkıma 1 puan vermişsin sanırım.

sen yıldızı yorumla bırak elin popo gösteren ririsini:A

Kim doldurdu yine seni bana karşı.:(

o her hafta butür yorumları yapıyor zaten sana ayoll gözünden kaçtıklarınıda hesap edersek eğer 1 puanı bas gitsin o cadolozlara :A:A:A