Senin dilin çok uzamış Sıla bu hafta da final puanına adayBu hafta da Sezen Aksu gibi Sıla ya veda edersek şaşırmam
Senin dilin çok uzamış Sıla bu hafta da final puanına adayBu hafta da Sezen Aksu gibi Sıla ya veda edersek şaşırmam
tek kelimeyle ezmişsiniz türkleri çünkü 1 tane bile şöyle alır götürür diyeceğim türk şarkıcı yok en iyileri yıldız tilbe türkelrin bu hafta yanı daha nasıl anlatabilirim türklerin ne halde olduğunu en iyileri @xemrexxx oluyorsa durum çok vahim
Çok güzel bağladın be konuyu..Anti-er diye okuyordum ben ismini İnsan düşmanı birisi diye hayal ediyordum doğru çıktın
3-4-5 ten biri tahminme göre ayrıca gemel sıralamada ilk 4 ü kastettim sende değil sen-batuhan-castei 3ünüz de 3 ve üstü verirse o hafta kesin ilk 4 teyimİlk 4 zor gibi.
Daha ne deyim, puanı anladın artık
iyi ki strattejimizi katy e 1 vermek yerine ceceliye 1 vermek üstüne kurmuşuz @-potterhead- @YiğittEzik Yalın. İlk 2'yi kapatalım yeter.
Ben de geneli kastettim. 😳3-485 ten biri tahminme göre ayrıca gemel sıralamada ilk 4 ü kastettim sende değil sen-batuhan-castei 3ünüz de 3 ve üstü verirse o hafta kesin ilk 4 teyim
iyi ki strattejimizi katy e 1 vermek yerine ceceliye 1 vermek üstüne kurmuşuz @-potterhead- @Yiğitt
sen yıldızıma laf mı ediyorsun .ss seni yolarım kilo ladığını düşündürüp hayata küstürtürüm .ss
sen gülüyorsan düşük vermiştir .ss @vadikızı
neyse puan durumu
Çok güzel bağladın be konuyu..
Bunu düşündüğün için tebrikler vallahi.Tabi ki😎Ben öyle düşünerek koyduğunu düşünmüştüm.
@xemrexxx saf Dark Horse'un eleneceğini mi düşündün.
70 kişinin içinde son 9 a gelmişiz sence kötü şarkı kalmış oalbilir mi hiç kimse de ayrıca riri ve katy dışında yabancılara noldu biliyoruzTabi ki😎Ben öyle düşünerek koyduğunu düşünmüştüm.
@xemrexxx saf Dark Horse'un eleneceğini mi düşündün.
70 kişinin içinde son 9 a gelmişiz sence kötü şarkı kalmış oalbilir mi hiç kimse de ayrıca riri ve katy dışında yabancılara noldu biliyoruz
Bunu düşündüğün için tebrikler vallahi.
Google'a nickname yazıp bulmuştm yıllar önce
katy, rihanna, manço yıldız ve ahmet kaya 5lisi bence elenmicekEzik Yalın. İlk 2'yi kapatalım yeter.
Herkes senin gibi yabancı ayrımı yapmazsa cidden iyi puanlar alırım.sıralama yapmakta zorlanıyorum yabancılar bu haftaya resmen noktayı koymuş @sokak sanati @Harunnn60
özellikle iddalı olan türk şarkıcıları bu hafta beğenmedim şunlara bir darbe vurayım yatmadan
genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu2 kişi vardı zaten yabancı.
Teşekkür ederim.
firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorumHerkes senin gibi yabancı ayrımı yapmazsa cidden iyi puanlar alırım.
Roar haftaya. Diğer 2'sini kullandım ben.genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu
firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorum
last friday night ve unconditionally de var onları da kullandım demeRoar haftaya. Diğer 2'sini kullandım ben.
genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu
firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorum
ayoll söyle o yıldızına çürük dişlerini biraz daha sıksın ahmet ve harun bitti biticekRoar haftaya. Diğer 2'sini kullandım ben.
last friday night ve unconditionally de var onları da kullandım deme
Çiğdem iyi ki bir şey dedik sana kaç yerde söyledin bunu.ayoll söyle o yıldızına çürük dişlerini biraz daha sıksın ahmet ve harun bitti biticek