Senin dilin çok uzamış Sıla bu hafta da final puanına adayBu hafta da Sezen Aksu gibi Sıla ya veda edersek şaşırmam![]()
Senin dilin çok uzamış Sıla bu hafta da final puanına adayBu hafta da Sezen Aksu gibi Sıla ya veda edersek şaşırmam![]()
tek kelimeyle ezmişsiniz türkleri çünkü 1 tane bile şöyle alır götürür diyeceğim türk şarkıcı yok en iyileri yıldız tilbe türkelrin bu hafta yanı daha nasıl anlatabilirim türklerin ne halde olduğunu en iyileri @xemrexxx oluyorsa durum çok vahim![]()
Çok güzel bağladın be konuyu..Anti-er diye okuyordum ben isminiİnsan düşmanı birisi diye hayal ediyordum doğru çıktın
![]()
3-4-5 ten biri tahminme göreİlk 4 zor gibi.
Daha ne deyim, puanı anladın artık![]()
iyi ki strattejimizi katy e 1 vermek yerine ceceliye 1 vermek üstüne kurmuşuzEzik Yalın.İlk 2'yi kapatalım yeter.
![]()
Ben de geneli kastettim. 😳3-485 ten biri tahminme göreayrıca gemel sıralamada ilk 4 ü kastettim sende değil
sen-batuhan-castei 3ünüz de 3 ve üstü verirse o hafta kesin ilk 4 teyim
iyi ki strattejimizi katy e 1 vermek yerine ceceliye 1 vermek üstüne kurmuşuz@-potterhead- @Yiğitt
![]()
sen yıldızıma laf mı ediyorsun .ss seni yolarım kilo ladığını düşündürüp hayata küstürtürüm .ss
sen gülüyorsan düşük vermiştir .ss @vadikızı
neyse puan durumu![]()
Çok güzel bağladın be konuyu..![]()
Bunu düşündüğün için tebrikler vallahi.Tabi ki😎Ben öyle düşünerek koyduğunu düşünmüştüm.
@xemrexxx saf Dark Horse'un eleneceğini mi düşündün.![]()
70 kişinin içinde son 9 a gelmişiz sence kötü şarkı kalmış oalbilir mi hiç kimse de ayrıca riri ve katy dışında yabancılara noldu biliyoruzTabi ki😎Ben öyle düşünerek koyduğunu düşünmüştüm.
@xemrexxx saf Dark Horse'un eleneceğini mi düşündün.![]()
70 kişinin içinde son 9 a gelmişiz sence kötü şarkı kalmış oalbilir mi hiç kimse de ayrıca riri ve katy dışında yabancılara noldu biliyoruz![]()
Bunu düşündüğün için tebrikler vallahi.
Google'a nickname yazıp bulmuştm yıllar önce![]()
katy, rihanna, manço yıldız ve ahmet kaya 5lisi bence elenmicekEzik Yalın.İlk 2'yi kapatalım yeter.
![]()
Herkes senin gibi yabancı ayrımı yapmazsa cidden iyi puanlar alırım.sıralama yapmakta zorlanıyorum yabancılar bu haftaya resmen noktayı koymuş @sokak sanati @Harunnn60
özellikle iddalı olan türk şarkıcıları bu hafta beğenmedim şunlara bir darbe vurayım yatmadan
![]()
genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu2 kişi vardı zaten yabancı.
Teşekkür ederim.![]()
firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorumHerkes senin gibi yabancı ayrımı yapmazsa cidden iyi puanlar alırım.![]()
Roar haftaya.genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu
firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorum![]()
last friday night ve unconditionally de var onları da kullandım demeRoar haftaya.Diğer 2'sini kullandım ben.
![]()
genel düşün 70 şarkıcıdan yabancılar naptı riri dışında yarı finale kalan oldu mu
firework,roar ve teenage dream bekşiyorum kullanmış olabilrisin bunlardan hatırlamıyorum![]()
ayoll söyle o yıldızına çürük dişlerini biraz daha sıksın ahmet ve harun bitti biticekRoar haftaya.Diğer 2'sini kullandım ben.
![]()
last friday night ve unconditionally de var onları da kullandım deme![]()
Çiğdem iyi ki bir şey dedik sana kaç yerde söyledin bunu.ayoll söyle o yıldızına çürük dişlerini biraz daha sıksın ahmet ve harun bitti biticek![]()