şarkılarınımı söylüyorum ayoll çeyreke kadar gidiceksin belkiNeyse sen beni boşver senin kaç şarkın kaldı.
Çiğdem iyi ki bir şey dedik sana kaç yerde söyledin bunu.
şarkılarınımı söylüyorum ayoll çeyreke kadar gidiceksin belkiNeyse sen beni boşver senin kaç şarkın kaldı.
benm kaç şarkım mı kaldı @Çiğdem- cevaplasın bunuNeyse sen beni boşver senin kaç şarkın kaldı.
Hahah komedi olur öyle bir şey olursa. Beğenmedikleri Katy çeyrek finalde.şarkılarınımı söylüyorum ayoll çeyreke kadar gidiceksin belki
kız o değil de ceceli gitti gitti gitmedi hep iyi şarkıları kaldı bu hafta şutlanmalıayoll söyle o yıldızına çürük dişlerini biraz daha sıksın ahmet ve harun bitti biticek
katy i beğenmeyen dopturHahah komedi olur öyle bir şey olursa. Beğenmedikleri Katy çeyrek finalde.
ceceli kalabilir bana bir zararı yokkız o değil de ceceli gitti gitti gitmedi hep iyi şarkıları kaldı bu hafta şutlanmalı
katy i beğenmeyen doptur
2.sezon 26 3.sezon 22 (16 da olabilir) yarışmcacı vardı galiba ilk sezon kaçtıAy maşallah taktı 70 kişi canım 70 filan yok unut Hala başarılı sayılmazsın.
ceceli geçen de son haftalarda açıldı tehlike başlamadan önünü kesmeli ahmet kayada bişi kalmadı gibiceceli kalabilir bana bir zararı yok
ama ahmet kaya manço yıldız üçlüsü elenmezse otomatik olarak güçlü birisi gidicek gökseli sezen aksuyu siz yediniz sizlerin iyi çıktığı haftalarda gittiler birde demet akalınında iyi çıktığı haftalarda
ben de diyorum paylaşmıyor cücük pis kenafir gözlü şey.ss@GunesinOglu puan durumu paylaşır mısın
la sanki isim açıklıcan.ssOlmaz bir şeyler belli olur
Aman paylaşma o Zaman Can'ım sıkıldı niye merak etmiştim salı günü görürüm ne olacak sen benim şarkımı beğenmedin sanırımOlmaz bir şeyler belli olur
Aman paylaşma o Zaman Can'ım sıkıldı niye merak etmiştim salı günü görürüm ne olacak sen benim şarkımı beğenmedin sanırım
ay i,nşallah sen de sönersin beni takmıyor paçoz.ssBeğendim.Sadece sönük kalmış gibi bana göre
Bu hafta tüm kötü yorumlara inat çok iyi puan alacağımı düşünüyorum eleneceğimi zaten düşünmüyorum kafa şarkısıyla final puanı aldıysam bu şarkıyla elenirsem çok trajikomik olur benceBeğendim.Sadece sönük kalmış gibi bana göre
ay i,nşallah sen de sönersin beni takmıyor paçoz.ss
bir de gülüyor .ss büyük acun gibi sen de bir motor kazası geçirsene ama kask takma.ssHahahaha